• ESPI Autor: ~SzachMat [85.234.249.*]
    Dla odmiany mogliby dziś koło 20.40 wrzucić jakieś pozytywne info :-)
  • Re: ESPI Autor: ~Piotr [31.0.75.*]
    Czyżbyś coś wiedział? :)
  • Re: ESPI Autor: ~SzachMat [85.234.249.*]
    Nic niestety nie wiem. Tak tylko sobie gdybam. Czasami udaje mi się coś trafić.

Miłego dnia ;-)
  • Re: ESPI Autor: ~Madox44 [31.4.130.*]
    Myślę całkiem podobnie . I zastanawiam się kiedy umieszczą w raporcie przychód z zapłaty za realizację wybudowania elektrowni Jaworzno lll , bo jakoś nie mogę doszukać się tego , a jest to przecież 4 Mld. 520 mln. Czy jak się już obkupią ,,swoi ludzie " dopiero wtedy ? Myślę, że to już tuż tuż.
  • Re: ESPI Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2021-01-26 o godz. 11:57 ~Madox44 napisał(a):
    > Myślę całkiem podobnie . I zastanawiam się kiedy umieszczą w raporcie przychód z zapłaty za realizację wybudowania elektrowni Jaworzno lll , bo jakoś nie mogę doszukać się tego , a jest to przecież 4 Mld. 520 mln. Czy jak się już obkupią ,,swoi ludzie " dopiero wtedy ? Myślę, że to już tuż tuż.

A to PBG wybudowało Jaworzno? no patrz pan, co za cuda. I oczywiście całe 4,5 mld jest dla PBG.
    A tak na marginesie, to dopiero RFK dostanie całą kasę za robotę? nic nie dostawali za etapy budowy i nic nie rozliczali po zaksięgowaniu. Nagle zaksięgują calą kwotę w 2021 roku ? i cała kasa pójdzie przelewem na konto PBG ? litości, już tak jesteście zdesperowani ?
  • Re: ESPI Autor: ~mordziak [5.173.157.*]
    skrzyknijmy się obijmy ryja tym gnoją .. ja skupywałem po 40 groszy bo myślałem że będzie urastać w tv mówili że będzie dobrze

oddawać pieniądze ludzią.. gnoje jedne oszusty . moja krwawica poszła na oszustów ja tego nie akceptuje wyciagne surowe konsekwencje
  • Re: ESPI Autor: ~Grawitacja [83.5.101.*]
    Spoko jak dostaną te 4 mld za Jaworzno to się odbijesz :D:D
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.