Myślę całkiem podobnie . I zastanawiam się kiedy umieszczą w raporcie przychód z zapłaty za realizację wybudowania elektrowni Jaworzno lll , bo jakoś nie mogę doszukać się tego , a jest to przecież 4 Mld. 520 mln. Czy jak się już obkupią ,,swoi ludzie " dopiero wtedy ? Myślę, że to już tuż tuż.
Dnia 2021-01-26 o godz. 11:57 ~Madox44 napisał(a): > Myślę całkiem podobnie . I zastanawiam się kiedy umieszczą w raporcie przychód z zapłaty za realizację wybudowania elektrowni Jaworzno lll , bo jakoś nie mogę doszukać się tego , a jest to przecież 4 Mld. 520 mln. Czy jak się już obkupią ,,swoi ludzie " dopiero wtedy ? Myślę, że to już tuż tuż.
A to PBG wybudowało Jaworzno? no patrz pan, co za cuda. I oczywiście całe 4,5 mld jest dla PBG. A tak na marginesie, to dopiero RFK dostanie całą kasę za robotę? nic nie dostawali za etapy budowy i nic nie rozliczali po zaksięgowaniu. Nagle zaksięgują calą kwotę w 2021 roku ? i cała kasa pójdzie przelewem na konto PBG ? litości, już tak jesteście zdesperowani ?