mercator, biomed, bmx innogen to wszystko są spółki dużego ryzyka czyli nie wyniki nie analizy tylko kapitał spekuły decyduje co będzie rosło, ile i kiedy. zaraz zacznie się ględzenie troli itp. Ale niestety tak stoją sprawy wg mnie. i ci co tu dłużej naganiają dokładnie to wiedzą.
Dnia 2021-01-26 o godz. 00:43 ~wojtek napisał(a): > mercator, biomed, bmx innogen to wszystko są spółki dużego ryzyka czyli nie wyniki nie analizy tylko kapitał spekuły decyduje co będzie rosło, ile i kiedy. zaraz zacznie się ględzenie troli itp. Ale niestety tak stoją sprawy wg mnie. i ci co tu dłużej naganiają dokładnie to wiedzą. >
BREDNIE,BREDNIE,BREDNIE....Ty faktycznie nie masz inwestorskiego nosa i chyba nie sledzisz poczynań Prezesa i Zarządu że takie pierdoły wypisujesz....
Dnia 2021-01-26 o godz. 08:50 ~PREZES napisał(a): > Dnia 2021-01-26 o godz. 00:43 ~wojtek napisał(a): > > mercator, biomed, bmx innogen to wszystko są spółki dużego ryzyka czyli nie wyniki nie analizy tylko kapitał spekuły decyduje co będzie rosło, ile i kiedy. zaraz zacznie się ględzenie troli itp. Ale niestety tak stoją sprawy wg mnie. i ci co tu dłużej naganiają dokładnie to wiedzą. > > > > BREDNIE,BREDNIE,BREDNIE....Ty faktycznie nie masz inwestorskiego nosa i chyba nie sledzisz poczynań Prezesa i Zarządu że takie pierdoły wypisujesz....
oświadczenia prezesa to jedno. A cel prezesa i kurs akcji to często zupełnie co innego. Ale jako "prezess" pewnie to wiesz...............A co do nosa, to uwierz na słowo. Jest dobrze.