• Elo ziomale! Autor: ~Ziom [83.25.104.*]
    O w mordę, Jarek jest! Ktoś mi powie co tu się odjaniepawla?! Pompujecie znowu balonika, ubierają was. Dwa razy wam pisałem, dwa razy się ubraliście, kto mądry posłucha i sprzedał. Zaraz znowu będzie z 30 zika a potem „co się stało” Płakać mi się chce. Kupcie sobie lubawe, relpol i nwai, będziecie mieli hajc, a tu tylko w dół. Już po 2Q będzie tu 14-16zł. Szczególne pozdrowienia dla mariana!
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~Ziom [83.25.104.*]
    KRV - 23,20
    LBW - 1,39
    RLP - 6,40
    NWAI - 19
    Zobaczymy kto więcej hajcungu utopi
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.8.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Elo ziomale! Autor: wislon [78.8.43.*]
    Ziomie miałem Relpola jakiś czas temu, zarobiłem paręnaście % ale wyszedłem z niego z jednego powodu - nie będzie dywidendy a mieli ją praktycznie od zawsze.
    Teraz nie dali, za rok też nie dadzą, ale za 2 lata powinna być z nawiązką.
    Kurs za 2 miesiące wynagrodził by Ci tą dywidendę
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~Kub [91.227.216.*]
    Na LBW kurs blokowany i ktoś zbiera.
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~Ziom [5.173.225.*]
    Oby, bo nie dobrze to wygląda
    Uwaga podpowiedź również dla tych co mają columbusa, za miesiąc będzie promo w okolicach 30zł a może i taniej. Pozdrowionka!
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~Ziom [79.163.203.*]
    No i jak tam moi myli :) Dałem łykacie jak młode pelikany? Czekacie aż C/Z się ustabilizuje i wtedy sprzedaż na wyścigi? Kto chciał zarobił, kto chce dalej może zarobić sprzedając ten szit i zamieniając na coś z poniższych kąsków o których info jest powyżej.

KRV - 23,20 - 19,40
    LBW - 1,39 - 1,54
    RLP - 6,40 - 7,00
    NWAI - 19,00 - 21,60

Tak więc na szybko u was -15% (mniej więcej), a u mnie +10%, wystarczyło sprzedać KRV i kupić jeden walorek z proponowanych. Dodatkowo Relpol jak pisałem wyżej, ciul z dywidendą, kurs miał to wynagrodzić z nawiązką już wynagrodził, nwai dywidenda 2zł. Pomyliłem się co do columbusa który dalej nadmuchany jak ten wasz balon.
    Pozdrowienia dla mariana
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~KrynicaVitamin [5.173.146.*]
    Skończ Waść Panie i wstydu oszczędź. Mały i głupi masz mózg.

Przebijam biomedem

9.20-18.00

Mam prawie 100% i skupuje dalej vitaminke.
    Tylko pokaż gdzie o tym biomedzie pisałeś! Bo ja też jestem po rajdzie np na cdp od 44zł, więc o czym chcesz tu dyskutować. Podaj typy na najbliższy miesiąc i odświeżymy wątek. Wstydu szczędzić nie będę, ostrzegałem 3 razy o KRV i te 3 razy się nie pomyliłem, będę więc szczekał dalej, może komuś hajcungu oszczędzę. Tu za rok kurs będzie na podobnym poziomie.
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~KrynicaVitamin [212.75.105.*]
    Dobrze, Vitaminka będzie po 40 zł :) to mój typ. Przedział czasowy tez chcesz?
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~MirASS [5.184.209.*]
    Ech ci niecierpliwi kolarze, jak ziom ...
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~POL [176.221.122.*]
    ZIOMALE RATUJMY KRYNICE BO COS LECI NA DOL
    Sprzedawać na lubawe się udawać, po co tu tracić pieniądze jak tam kolejne 10% będzie in plus za łan month!
    Up
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~Free [78.8.71.*]
    Jak tam Lubawa? Jak myślisz spadnie poniżej 1,15 czy wsparcie jednak wytrzyma?
    Zysk naprawdę zrobił na mnie wrażenie przy takiej kapitalizacji. W tym kontekście Krynica wypada jak jakiś Midas zamieniający wszystko w złoto:)
  • Re: Elo ziomale! Autor: ~MirASS [83.26.188.*]
    Lubawa? Powrót do kiszenia. Nihil novi.
    Spokojnie, nic nie spadnie, posiadacze zostaną wynagrodzeni :)
[x]
KRVITAMIN -1,90% 10,35 2025-11-07 14:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.