O w mordę, Jarek jest! Ktoś mi powie co tu się odjaniepawla?! Pompujecie znowu balonika, ubierają was. Dwa razy wam pisałem, dwa razy się ubraliście, kto mądry posłucha i sprzedał. Zaraz znowu będzie z 30 zika a potem „co się stało” Płakać mi się chce. Kupcie sobie lubawe, relpol i nwai, będziecie mieli hajc, a tu tylko w dół. Już po 2Q będzie tu 14-16zł. Szczególne pozdrowienia dla mariana!
Ziomie miałem Relpola jakiś czas temu, zarobiłem paręnaście % ale wyszedłem z niego z jednego powodu - nie będzie dywidendy a mieli ją praktycznie od zawsze.
No i jak tam moi myli :) Dałem łykacie jak młode pelikany? Czekacie aż C/Z się ustabilizuje i wtedy sprzedaż na wyścigi? Kto chciał zarobił, kto chce dalej może zarobić sprzedając ten szit i zamieniając na coś z poniższych kąsków o których info jest powyżej.
Tak więc na szybko u was -15% (mniej więcej), a u mnie +10%, wystarczyło sprzedać KRV i kupić jeden walorek z proponowanych. Dodatkowo Relpol jak pisałem wyżej, ciul z dywidendą, kurs miał to wynagrodzić z nawiązką już wynagrodził, nwai dywidenda 2zł. Pomyliłem się co do columbusa który dalej nadmuchany jak ten wasz balon.
Pozdrowienia dla mariana
Tylko pokaż gdzie o tym biomedzie pisałeś! Bo ja też jestem po rajdzie np na cdp od 44zł, więc o czym chcesz tu dyskutować. Podaj typy na najbliższy miesiąc i odświeżymy wątek. Wstydu szczędzić nie będę, ostrzegałem 3 razy o KRV i te 3 razy się nie pomyliłem, będę więc szczekał dalej, może komuś hajcungu oszczędzę. Tu za rok kurs będzie na podobnym poziomie.
Jak tam Lubawa? Jak myślisz spadnie poniżej 1,15 czy wsparcie jednak wytrzyma? Zysk naprawdę zrobił na mnie wrażenie przy takiej kapitalizacji. W tym kontekście Krynica wypada jak jakiś Midas zamieniający wszystko w złoto:)