Sam siedzę zapakowany po same kule dzisiejszy wzrosty wskazały kierunek, a to dopiero początek :) Przepraszam tych którzy przezemnie nie kupili, ale taka jest brutalna prawda chciwość jest silniejsza.
Tak....wtedy przestałeś naganiać pod 40 i tam ciąłeś straty. Teraz Twoje "reko" kupuj jest po prawie 35. I przestań się błaźnić jak gimbaza że kupiłeś po 25 i piszesz 4 dni po wystrzale, że masz.
Poza tym w październiku napisałeś 100 postów o tym że nie sprzedaż poniżej 100. Więc kłamiesz od A do Z. Raz Cię przejechali na -50% i drugi raz to zrobią. Już jesteś -20%w plecy
Dnia 2021-01-27 o godz. 17:19 ~Nightwish napisał(a): > Wtedy kupione za 20.5 sprzedane po 80 :) > > Teraz Kupione po 25 i za 80 już wam nie sprzedać tutaj za miesiąc będzie 100pln + :) grube infa w drodze
Pisałem brać po 24... porobili mnie... odkułem się nieco kółkiem z 20.30. Nie mam nic. Infa nawet nie przeczytałem jak zawsze. Odpuszczam spółkę bo ryzyko jakiegoś zawieszenia moim zdaniem staje się realne to już nie są głupie teksty naganiaczy tylko.
Serinusa kupował tyg temu ze mną po 65 gr, sprzedaliśmy po 1.30 jeśli chodzi o to, prxed tym całym hype co dojeżdżalo do 2 zł, w ciągu tyg zrobiliśmy 4 kółka na jsw zarabiając jakieś 25% portfela, pozdro 600 haha lamentuj dalej
Nie na opcji. Byłem na Serinusie od 40 gr. Nightwish pojawił się jak zaczęło spadać z 2 zł. I naganiał że niedługo odbije po 1 zł się poddał bo już go nie widziałem. Czyli znów -50%
Pokaż mi posty z tych nicków. To zestawienie przypisanych mi nicków z forum farm51 kiedy im napisałem ze 3 lata temu że z 50 zł pójdzie na 20. Tak się tam wtedy pieklilu i opluwali mnie A i tak się pomyliłem bo skończyło na 8 z hakiem chyba, i dopiero niedawno wróciło
Dnia 2021-01-25 o godz. 18:56 ~Nightwish napisał(a): > Sam siedzę zapakowany po same kule dzisiejszy wzrosty wskazały kierunek, a to dopiero początek :) > Przepraszam tych którzy przezemnie nie kupili, ale taka jest brutalna prawda chciwość jest silniejsza.
Opublikowano przy kursie: 34,50 zł , zmiana od tamtej pory: -91,77%