• Jak radzisz sobie z tchórzostwem w szkole? Autor: ~Acros [91.195.137.*]
    Mówię o takich trudnościach jak matematyka i fizyka. Po prostu nie mogę zrozumieć tych tematów. To dla mnie bardzo trudne. Moi rodzice też mnie zbesztali. Dlatego jakoś pilnie muszę rozwiązać ten problem. Ale nie mam pojęcia, co zrobić w takiej sytuacji.
  • Re: Jak radzisz sobie z tchórzostwem w szkole? Autor: naketih [91.195.137.*]
    Twoi rodzice robią źle. Jeśli czegoś nie rozumiesz w szkole, nie powinni cię za to karcić. Wręcz przeciwnie, powinni ci pomóc. Powinieneś z nimi o tym porozmawiać. A jeśli to nie pomoże, skontaktuj się z nauczycielem.
  • Re: Jak radzisz sobie z tchórzostwem w szkole? Autor: dartias [91.195.137.*]
    Tak, twoi rodzice z pewnością robią źle. Ale ty też nie możesz być bezczynny. Jeśli chcesz poprawić swoją wiedzę z przedmiotów, poproś rodziców, aby zatrudnili Cię jako korepetytora. Możesz skorzystać z tej strony Buki.org.pl. Jest wielu nauczycieli, którzy nauczają różnych przedmiotów. Pomogą Ci prywatne lekcje z korepetytorem. W końcu pomogło to wielu ludziom. Po prostu wejdź na tę stronę z rodzicami i zatrudnij korepetytora.