A mianowicie to, że mamy tu do czynienia z trendem bocznym, na poziomie ok. 50 zł z kilkunastozłotowymi odchyleniami, co piszę od listopada 2020 r. Poniżej kilka zaledwie przykładów:
`nie wiem czego innego oczekiwałeś, nastepne wydarzenie, ktore moze nam dac pożądny impuls wzrostowy jest za miesiac,ale gra pod to zacznie sie wczesnie. chyba najlepsza spółka biotech pod wzgledem fundamentalnym i byc może da nam najwiecej zarobic w nastepnych latach, kto tego nie widzi niech sprzeda, wiadomo ze po kazdym solidnym wzroscie spolka przechodzi i jakis okres boczniaka po czym dalszy atak,
Hehe, piszę to samo od 3 miesięcy i do tej pory rzucała się na mnie banda leszczy z wyzwiskami, że bredzę, bo przecież zaraz odpał, a gdy okazało się, że mamy stabilny trend boczny, o czym nieustannie piszę, to jakby wszyscy wszystko wiedzieli.
A co do dalszej części - nie zgadzam się.
Nie będzie żadnego solidnego impulsu wzrostowego do "wydarzenia za miesiąc" ani gry pod to wcześniej.
Będzie dalszy trend boczny, a ponieważ jesteśmy przy jego górnej granicy, to raczej spodziewałbym się powolnego osłabiania.
no to zobaczymy za miesiac kto ma racje, a jak nie bedzie impulsu za miesiac to za dwa a jak nie za dwa to przy nastepnych kamieniach milowych i umowach, spolka jest mocna i ma perspektywy a wiecej mi nie potrzeba.
Użytkownik xx zawsze uaktywnia się 2 tygodnie przed rajdami,pracownik funduszu?
Gdy było 44 zł użytkownik xx,pisał że za niedługo poniżej 40 zł,a 2 tygodnie póżniej było 50 zł. Gdy był przystanek w okolicy 48-50 zł,pisał że zaraz powrót do bazy na 44 zł,po czym za tydzień był rajd na 60 zł,teraz widzę znowu się uaktywnił,czyli na początku lutego ruszamy na północ?
Autor: ~xx [83.6.217.*] 2021-01-25 16:57 Opublikowano przy kursie: 55,00 zł , zmiana od tamtej pory: -9,64% Re: Odsyłam do moich dawnych wpisów - wszystko się sprawdziło
Hehe, piszę to samo od 3 miesięcy i do tej pory rzucała się na mnie banda leszczy z wyzwiskami, że bredzę, bo przecież zaraz odpał, a gdy okazało się, że mamy stabilny trend boczny, o czym nieustannie piszę, to jakby wszyscy wszystko wiedzieli.
A co do dalszej części - nie zgadzam się.
Nie będzie żadnego solidnego impulsu wzrostowego do "wydarzenia za miesiąc" ani gry pod to wcześniej.
Będzie dalszy trend boczny, a ponieważ jesteśmy przy jego górnej granicy, to raczej spodziewałbym się powolnego osłabiania.
Wydarzenie za miesiąc? Że niby faza IIb? Tego bym się nie spodziewał min przez kolejne 2 kwartały. Czastka jest teraz w rekach Galapagos, wiec deklaracje OAT ktore dostawalismy przed info o partneringu nie maja teraz znaczenia. Galapagos potrzebuje czasu na zaplanowanie badania. Chyba ze macie bardziej aktualne informacje?
Oni mowia o zaktualizowanej strategii czyli planie wydawania pieniedzy. Ze niby to ma byc paliwem do wzrostow.
Noo powodzenia. Jesli jakakolwiek podbitka pojdzie to jest to jedynie okazja do skrocenia pozycji.
Autor tematu,tzn autor pierwszego posta miał racje,a nawet zbyt optymistycznie podszedł,zamiast boczniaka jest wręcz spadek ceny i kiszenie się na coraz niższych poziomach.