Bardzo cicho. Albo wszyscy zapakowani i patrzą aby kurs rósł a on nie chce. Albo niektórzy nie wierzą ze kurs urośnie i nie kupują. Ogólnie im ciszej tym lepiej
Zgadza się, wystarczy że nikt w międzyczasie nie dołoży niczego na S. Choć czuje ze gdyby tu pojutrze pojawiła się 6 z przodu to ktoś by nie wytrzymał i zrealizował zysk. Ale ogólnie to racja.
A tego czasu zostało już niewiele. Raisemana pewnie już niedługo odpali, w ciągu 66 dni ESportsBASE ma oficjalna premierę. Jeszcze w międzyczasie możemy mieć aktualizacje info ilu użytkowników przybyło na meet.mba. A CDT ma jeszcze inne projekty. Tu już wiele nam nie trzeba. Jedna lub dwie informacje i powinno się na dobre rozruszać.
Pieniądz lubi ciszę! Mi się ta cisza podoba! Kiedyś jak ładowałem Geotrans po 3,2pln i coś napisałem na forum to nikt nawet nie odpisywał przez 2-3 dni! Zobaczcie jaki chlew teraz tam jest! Niech ta cisze trwa jeszcze długo!
Jak ktoś nie może usiedzieć na papierze kilka tygodni to niech sypie. Inni przytulą pakiety. Akcjonariat mamy silny póki co, a jak KNF dopuści raisemana to pewnie jedno klikniecie myszki i platforma odpali. Nie znamy dnia ani godziny. Zalecam cierpliwość.