Nie zapomnij znowu zmienić nick bo mamy ubaw z ciebie i twoich wypocin tych samych ubaw po pachy :)))) czekamy aż nasypią nam po 1 zł akcje jak ty to zrobiłeś przed świetami i odebralismy ci akcje :) a teraz wyj no bo co ci pozostało :)))
Mój drugi nick z którego korzystam to Bolero, nigdy w życiu nie miałem vabuna w portfelu poniżej poziomu 3.20 w grudniu. I dla twojej wiadomości na poziomie 4.15 ktoś mnie uprzedził bo się czaiłem aby zagonić za 4.20 to też byłem zmuszony do oddania wszystkiego za 3.80 ^^ Miałem już tutaj swoje pięć minut a teraz się ustawiam aby to skupić raz jeszcze po 2.50 ^^ Póki co leci dobrze i oby tak dalej.
Ip wszystko mówi więc swoje pierdy opowiadaj na piaskownicy dzieci będa miały ubaw po pachy z ciebie :))) a tym czasem czekmay na 1 zł leszcze bez akcji tylko ilemamy czekac bo już czekamy od świąt :)) no tak tylko kto nam sypnie jak wam już leszczyki odebralismy po 1 zł a reszta akcji ponad 81% jest w grbych rekach :)
Dobre sobie ^^ Poinformuję Cię nieco kolego na przykładzie tak więc pokazuję i objaśniam. Oto jest IP które mamy widoczne pod aktywnością osoby na bankierze i wygląda ono tak: 89.64.35.* Następnie na samym końcu mamy gwiazdkę która wygląda tak *. I teraz ta gwiazdka widnieje tutaj po to, aby nie demaskować IP w całości. I teraz do twojej wiadomości kolego ten sam początek tj. 89.64.35 może posiadać wiele osób ^^ Ale ty tam siedź i rób wykłady kim jestem i jak dobrze mnie znasz, ja nie musze pisać nic. Poziom 2.50 do skupu ustawiony i bardzo realny. JADIM! ;]
Musisz sporo się uczyć jeszcze Informatyka się kłania :) ale dzieci z piaskownicy może to łykną haha ☺ a teraz czekamy na 1zl które to zapowiadaliscie od świat ze zaraz będzie po świętach buhahaha :)) no ale pewnie myśleliście ze nikt akcji nie zebrał a tutaj zonk pan January i Górski mają ponad 81 % akcji oby boli co haha :)) no tak każdego by bolało jak się sprzedali pi 1 ziko hehe ☺ kończyny dyskusje temat uznaje za zamknięty :) czekajcie sobie na 1 zł teraz do kolejnych świat hehe :))))
A teraz żebyś mi uwierzył wpisz swoje własne IP tutaj z bankiera na googlach i zobaczysz ilu ludzi się posługuje twoimi trzema składniami. Jesteś kretynem i przyjmij to do wiadomości!