Jeszcze nie tak dawno baton ok. 17tys szt po 2zł - schrupany w ok.3 godz. jednego dnia ( sporo sam rozebrałem) potem ok.15tys. szt po 2,3 - dobrałem przyzwoity pakiecik przy rozbiórce i bodajże po dwóch dniach ani śladu . Myślę , że i temu poradzimy. Jak ruszą transakcje po kilka tys. to w oczach zniknie .
Wszystko w swoim czasie, przyjdą zarobieni kapitaliści z BMX i IGN i będzie po sprawie w kilka godzin. Tu chodzi o to aby nie wywoływać paniki, bo wtedy zacznie się spekulacyjna hiperbola. Tak to widzę po dzisiejszej sesji. Jakby nie patrzeć prawie 6 tys akcji poszło, a to nie tak mało jak na ten papier. Czas pokaże, grunt to spokój i rozsądek.
Mysle ze juz paru tu jest. Kazdy sie ujawnia w swoim czasie. Mam tylko nadzieje ze bedzie tu rownie ciekawie jak na Bmx. Mi pasuja takie perspektywiczne firmy, których akcje jak się kupi w odpowiednim czasie to powinny dać sporo zarobić w dłuższym przedziale czasowym. A ja naleze do inwestorow, ktorzy są cierpliwi i moga dlugo poczekać. Szkoda ze nie zainwestowalem tutaj wczesniej , ale mam nadzieje że zbytnio sie nie spóźniłem. Jezeli natomiast chodzi o akcje Bmx to wydaje mi się ze tez nie ma co się ich pozbywac zbyt szybko. Pozdrawiam.
Dużo zależy od najbliższego raportu za 4 kwartał 2020. Jak Profesor powtórzy wynik kwartalny z 2019 czyli 0,25 zł per akcja to sam sobie policz jaka powinna być wartość godziwa papieru. Wtedy ten baton po 3,3 będzie już tylko sennym marzeniem, tak jak niektóre "batoniki" BMX w styczniu-marcu 2020. No, ale nie dzielmy skóry na niedźwiedziu :)
Dnia 2021-01-26 o godz. 10:47 ~Rozsądny_Inwestor napisał(a): > Ja Koledzy honorowo swój pakiet dobrałem po 3,3. Niech każdy weźmie po 1-2 kilo i będzie po sprawie :)
Kotku a słyszałeś o czymś takim jak dywersyfikacja portfela ??? Moja Babcia jak chodziła na jarmark sprzedawać jajka, nigdy ich nie nosiła w jednym koszyku, tylko kazała Dziadkowi nieść drugi koszyk. Więc nie obrażaj ludzi. Na BMX wciąż jestem i czekam na swoje z koszykiem pełnym złotych jaj, a tutaj jest jeden z moich licznych koszyków, z którego dopiero złote jajka być może się wylęgną ??? Wcale tego nie przesądzam, dlatego zaryzykowałem jak onegdaj na BMX. Jak Ci nie pasuje to szukaj gdzie indziej swojej szansy.