Wiecie co? Jesteście łobuzami - tu zwracam się do tych co teraz kupują. Nie macie za grosz szacunku do naganiaczy, którzy chcą zbić kurs poniżej 0,21, gdzie czekają z otwartymi woreczkami zdolnymi pomieścić mnóstwo akcji P24. Chłopaki/dziewczyny dwoją się i troją zbijając kurs ale co tylko dojdą do 0,21, to zaraz toś z Was wrzuca ociupinkę wyżej i wyżej odbierając tym samym akcje od kombinatorów.
Tak trzymać! Po południu się do Was przyłącze, tylko mi kasiurka wpadnie na konto biura maklerskiego. Tak, że......, nie śpieszcie się nazbyt, proszę!
Dobrze tutaj się nikt nie spieszy,a akcji nie zabraknie .To nie towar deficytowy.Jesli to blef że wchodzą w fotowoltaiczne panele to strach pomyśleć gdzie się zatrzyma.A tak na serio to wy wierzycie prezesowi Present24 ?
Po ile chcesz odbierać inwestorze od tych rzekomych łobuzów.Tak będziesz posiadaczem szczęśliwym bo w twoim portfelu waga present24 będzie cokolwiek warta?
Dnia 2021-01-25 o godz. 11:13 zulusowaty napisał(a): > Wiecie co? Jesteście łobuzami - tu zwracam się do tych co teraz kupują. Nie macie za grosz szacunku do naganiaczy, którzy chcą zbić kurs poniżej 0,21, gdzie czekają z otwartymi woreczkami zdolnymi pomieścić mnóstwo akcji P24. Chłopaki/dziewczyny dwoją się i troją zbijając kurs ale co tylko dojdą do 0,21, to zaraz toś z Was wrzuca ociupinkę wyżej i wyżej odbierając tym samym akcje od kombinatorów. > > Tak trzymać! Po południu się do Was przyłącze, tylko mi kasiurka wpadnie na konto biura maklerskiego. Tak, że......, nie śpieszcie się nazbyt, proszę! >
Dziękuje za troskę o moją skromną osobę i moje finanse. Jestem naprawdę wzruszony......
Co do moich zakupów, to nie bieżcie sobie nazbyt do serca tego mojego przelewu, bo te 30k to zapewne dla co niektórych z Was jest tyle co na waciki. Ja już jestem szczęśliwym właścicielem "drobnego" pakieciku P24 z naprawdę fajną średnią, a ponieważ niektórzy z forumowiczów wieszczą tu złotówki, to chętnie poczekam na te kilkaset %.
Jeżeli utrzyma się ten kurs co obecnie, to chętnie sobie jeszcze dokupię, choć.............., coraz bardziej mnie korci SZAR, by tam zwiększyć swój udział. Zmasowany atak wielonikowców w ostatnim czasie pozwala sądzić, że będzie się tam też dało w tym roku zarobić. Na razie testuję ich cierpliwość i determinację.
Ale co ja się tam znam na inwestowaniu...., ja zwykły leszcz jestem :=)