• Odrobinka szacunku się należy... Autor: zulusowaty [89.69.45.*]
    Wiecie co? Jesteście łobuzami - tu zwracam się do tych co teraz kupują. Nie macie za grosz szacunku do naganiaczy, którzy chcą zbić kurs poniżej 0,21, gdzie czekają z otwartymi woreczkami zdolnymi pomieścić mnóstwo akcji P24. Chłopaki/dziewczyny dwoją się i troją zbijając kurs ale co tylko dojdą do 0,21, to zaraz toś z Was wrzuca ociupinkę wyżej i wyżej odbierając tym samym akcje od kombinatorów.

Tak trzymać! Po południu się do Was przyłącze, tylko mi kasiurka wpadnie na konto biura maklerskiego. Tak, że......, nie śpieszcie się nazbyt, proszę!

• Re: Odrobinka szacunku się należy... Autor: ~Dario [89.229.1.*]
    Dobrze tutaj się nikt nie spieszy,a akcji nie zabraknie .To nie towar deficytowy.Jesli to blef że wchodzą w fotowoltaiczne panele to strach pomyśleć gdzie się zatrzyma.A tak na serio to wy wierzycie prezesowi Present24 ?
    Po ile chcesz odbierać inwestorze od tych rzekomych łobuzów.Tak będziesz posiadaczem szczęśliwym bo w twoim portfelu waga present24 będzie cokolwiek warta?
  • Re: Odrobinka szacunku się należy... Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Dnia 2021-01-25 o godz. 11:13 zulusowaty napisał(a):
    > Wiecie co? Jesteście łobuzami - tu zwracam się do tych co teraz kupują. Nie macie za grosz szacunku do naganiaczy, którzy chcą zbić kurs poniżej 0,21, gdzie czekają z otwartymi woreczkami zdolnymi pomieścić mnóstwo akcji P24. Chłopaki/dziewczyny dwoją się i troją zbijając kurs ale co tylko dojdą do 0,21, to zaraz toś z Was wrzuca ociupinkę wyżej i wyżej odbierając tym samym akcje od kombinatorów.
    >
    > Tak trzymać! Po południu się do Was przyłącze, tylko mi kasiurka wpadnie na konto biura maklerskiego. Tak, że......, nie śpieszcie się nazbyt, proszę!
    >

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeśli przelewem, to powinno być znacznie szybciej :))

A czy stać go pierw na przelew.
    Natychmiastowy ty chyba aż 5 zł kosztuje i nie powinno być problemu.
    A ja powoli kupuję teraz kupuje przeszło 4 k i czekam grzecznie w kolejce jak oddadzą to kupię następne
  • Re: Odrobinka szacunku się należy... Autor: zulusowaty [89.69.45.*]
    Dziękuje za troskę o moją skromną osobę i moje finanse. Jestem naprawdę wzruszony......

Co do moich zakupów, to nie bieżcie sobie nazbyt do serca tego mojego przelewu, bo te 30k to zapewne dla co niektórych z Was jest tyle co na waciki. Ja już jestem szczęśliwym właścicielem "drobnego" pakieciku P24 z naprawdę fajną średnią, a ponieważ niektórzy z forumowiczów wieszczą tu złotówki, to chętnie poczekam na te kilkaset %.

Jeżeli utrzyma się ten kurs co obecnie, to chętnie sobie jeszcze dokupię, choć.............., coraz bardziej mnie korci SZAR, by tam zwiększyć swój udział. Zmasowany atak wielonikowców w ostatnim czasie pozwala sądzić, że będzie się tam też dało w tym roku zarobić. Na razie testuję ich cierpliwość i determinację.

Ale co ja się tam znam na inwestowaniu...., ja zwykły leszcz jestem :=)
    Na szar to cię zrobią na szaro.Present 24 radzę obserwować Spekulacyjnie może wybić do 30 groni.
  • Re: Odrobinka szacunku się należy... Autor: ~mee [80.55.44.*]
    powitać zulusa
[x]
PRESENT24 -8,55% 0,11 2026-02-20 17:00:00
2026-02-18
Zawarcie umowy typu Lock-up
2026-02-17
Raport kwartalny za IV kwartał
2026-01-28
Inne informacje
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?