luka zamknięta. jak chcesz pograć to odbicie dobry moment. na long? ciężko stwierdzić co tu szykują. kapitalizacja niska więc raczej głębsze spadki chyba odpadają. zwłaszcza że sporo ubranych powyżej 20
Dnia 2021-01-25 o godz. 09:24 ~src napisał(a): > luka zamknięta. jak chcesz pograć to odbicie dobry moment. na long? ciężko stwierdzić co tu szykują. kapitalizacja niska więc raczej głębsze spadki chyba odpadają. zwłaszcza że sporo ubranych powyżej 20 > Dokładnie
Dnia 2021-01-25 o godz. 09:24 ~src napisał(a): > luka zamknięta. jak chcesz pograć to odbicie dobry moment. na long? ciężko stwierdzić co tu szykują. kapitalizacja niska więc raczej głębsze spadki chyba odpadają. zwłaszcza że sporo ubranych powyżej 20 > Czekanie na wzrosty, bywa nudne
Cholera wie, ja swoje akcje na razie trzymam jak odbije to się zastanowię co robić bo fakt jest taki ze akcji tutaj niewiele kapitalizacja niewielka a w niedługim czasie powinnismy dowiedzieć się czym będzie zajmowała się spółka w przyszłości a spekulacji na ten temat jest wiele jedni piszą ze Fritz a drudzy ze Suele ja czekam na oficjalne potwierdzenie
Dnia 2021-01-25 o godz. 15:59 ~meb napisał(a): > Cholera wie, ja swoje akcje na razie trzymam jak odbije to się zastanowię co robić bo fakt jest taki ze akcji tutaj niewiele kapitalizacja niewielka a w niedługim czasie powinnismy dowiedzieć się czym będzie zajmowała się spółka w przyszłości a spekulacji na ten temat jest wiele jedni piszą ze Fritz a drudzy ze Suele ja czekam na oficjalne potwierdzenie > Chociaż jedna osoba z nielicznych co widzą światełko w tunelu
oni nie stracą bo kupili akcje za grosze. akcjonariusze juz moga. zobacz co sie dzieje teraz na Mode a co wcześniej sie działo na inbooku. Ciszewski robi odwrotne przejecie z ciekawymi spółkami, ale przy okazji drukują mnustwo akcji tak by oni dbrze na tym wyszli