Baza bazą, co by nie było baza przesuwa się na północ. Chyba w końcu nawet RB tego nie zmieni. Ale dziękuję im, dali dużo czasu na zakupy. Gdyby nie oni, już dawno trzeba by kupować po 20. A tak spokojnie mogłem poczekać ma wypłatę I dobrać po 17.50
Uważam że jest bdb, jeżeli fundusz wywala to codziennie są spore wolumeny, długo to nie potrwa. Wcześniej sądziłem ze będzie nas męczył z 2 miesiące, ale przy tych obrotach to maks parę dni jeszcze. Fundamentalnie i technicznie wygląda to bardzo dobrze. Myślę że sporo dobrych wiadomości jeszcze przed nami, a więc jest pod co grać.
Może sobie nawet spaść poniżej 19. Tak to jest, RB wychodzi jak tylko popyt się odbuduje. Ale już coraz bliżej. Można na tym skorzystać, odebrać trochę akcji. Im się nie dziwię, nie jest łatwo wyjść z takim pakietem. A swoje zarobili więc trzymają się strategii.
Jeszcze jest trochę miejsca na spadki, co nie znaczy że mamy trend spadkowy. Więc bez napinania się, choć nie lubię też jak jest za duży huraoptymizm. Na szczęście jest pokrycie w fundamentach
Inwestuj zgodnie z trendem, korekty są naturalne, jest formacja odwrócenia jest, było wybicie potwierdzone obrotami, było. Poczekajmy do końca tyg. zobaczymy jak to będzie wyglądało na wykresie, wtedy pogadamy