• ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~scettino [5.184.34.*]
    15:11:49 a tu AŻ !!! 1880 akcji w obrocie
    i nikt OKAZYJNIE nie chce kupić ???
    tzn. że może być tylko T A N I E J
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: cmpunk [5.184.11.*]
    Dnia 2021-01-22 o godz. 15:11 ~scettino napisał(a):
    > 15:11:49 a tu AŻ !!! 1880 akcji w obrocie
    > i nikt OKAZYJNIE nie chce kupić ???
    > tzn. że może być tylko T A N I E J

Wreszcie możesz pokazać,na co cię stać :-). A stać ciebie na niewiele :-D.
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~Ss [89.64.60.*]
    Czekamy na dwa zeta :-)
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~scettino [83.28.241.*]
    Dnia 2021-01-22 o godz. 15:22 ~Ss napisał(a):
    > Czekamy na dwa zeta :-)

15:25 i AŻ 1880 akcji ,..........
    Siok na całego
    i chyba? nikt się nie obrazi jak jeszcze raz przypomnę to co już X razy tu pisałem :

NAJPIERW SPADEK OBROTÓW, A PÓŹNIEJ SPADEK K U R S U 
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~Ss [89.64.60.*]
    Może i tak być, tylko dziś w wielu miejscach jest marginalny obrót.
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2021-01-22 o godz. 15:32 ~Ss napisał(a):
    > Może i tak być, tylko dziś w wielu miejscach jest marginalny obrót.

jak jakiś maniak SANWILa siedzi tylko tu ( tylko po to, żeby pisać ), to rzeczywiście może tego nie zauważyć ;)
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~111 [37.47.120.*]
    Nie obrażaj scetino, on jeszcze na 4mass kółka robi
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~VADERA [89.151.40.*]
    Wolnyminus ze swoimi wiernymi giermkami, wc gruchą przez ostatnie trzy miesiące ciągle "okazyjnie" dokupowali i więcej nie chcą, bo są pod progiem, a nie chcą się ujawnić.
    Tak więc obroty leżą.
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: cmpunk [83.31.111.*]
    Dnia 2021-01-22 o godz. 18:30 ~VADERA napisał(a):
    > Wolnyminus ze swoimi wiernymi giermkami, wc gruchą przez ostatnie trzy miesiące ciągle "okazyjnie" dokupowali i więcej nie chcą, bo są pod progiem, a nie chcą się ujawnić.
    > Tak więc obroty leżą.

A ty pod czym jesteś? Też pod buhajem? :-D
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~nieufny [83.23.221.*]
    najwiekszym przegranym jestes ty vadera-twoje notowania spadły najwiecej-myslałem ze maszjakąs tam klase ale pomyliłem sie -twoje notowania spadły do zera-tak jestes zero-
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~J-23 [37.47.3.*]
    Dnia 2021-01-22 o godz. 18:30 ~VADERA napisał(a):
    > Wolnyminus ze swoimi wiernymi giermkami, wc gruchą przez ostatnie trzy miesiące ciągle "okazyjnie" dokupowali i więcej nie chcą, bo są pod progiem, a nie chcą się ujawnić.
    > Tak więc obroty leżą.

Obroty znacznie się 'poprawiły' ,....
    a szczególnie tych wywalających trefny towar do 2,70 nie widac chętnych na zakupy
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: cmpunk [37.47.12.*]
    Dnia 2021-01-25 o godz. 09:58 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-01-22 o godz. 18:30 ~VADERA napisał(a):
    > > Wolnyminus ze swoimi wiernymi giermkami, wc gruchą przez ostatnie trzy miesiące ciągle "okazyjnie" dokupowali i więcej nie chcą, bo są pod progiem, a nie chcą się ujawnić.
    > > Tak więc obroty leżą.
    >
    > Obroty znacznie się 'poprawiły' ,....
    > a szczególnie tych wywalających trefny towar do 2,70 nie widac chętnych na zakupy

No przecież czaisz się za rogiem do kupna,więc jak chętnych nie widać? :-)
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~J-23 [31.61.229.*]
    Dnia 2021-01-22 o godz. 15:24 ~scettino napisał(a):
    > Dnia 2021-01-22 o godz. 15:22 ~Ss napisał(a):
    > > Czekamy na dwa zeta :-)
    >
    > 15:25 i AŻ 1880 akcji ,..........
    > Siok na całego
    > i chyba? nikt się nie obrazi jak jeszcze raz przypomnę to co już X razy tu pisałem :
    >
    > NAJPIERW SPADEK OBROTÓW, A PÓŹNIEJ SPADEK K U R S U 

Scettino wszystko przewidział już prawie rok temu ,.....

NAJPIERW SPADEK OBROTÓW, A PÓŹNIEJ SPADEK K U R S U

A teraz i KURS i OBROTY sie sypią
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~Gonzalo [95.41.89.*]
    J23 jesteś bardzo niekulturalny. Nie gadaj z pełnym gardłem bo rozbryzgujesz na kolegów. I jak oni się teraz czują? Jakby im się ktoś prosto w twarz ..
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-12-19 o godz. 00:50 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-01-22 o godz. 15:24 ~scettino napisał(a):
    > > Dnia 2021-01-22 o godz. 15:22 ~Ss napisał(a):
    > > > Czekamy na dwa zeta :-)
    > >
    > > 15:25 i AŻ 1880 akcji ,..........
    > > Siok na całego
    > > i chyba? nikt się nie obrazi jak jeszcze raz przypomnę to co już X razy tu pisałem :
    > >
    > > NAJPIERW SPADEK OBROTÓW, A PÓŹNIEJ SPADEK K U R S U 
    >
    > Scettino wszystko przewidział już prawie rok temu ,.....
    >
    > NAJPIERW SPADEK OBROTÓW, A PÓŹNIEJ SPADEK K U R S U
    >
    > A teraz i KURS i OBROTY sie sypią

Scett... Godzina 0:50... Prawie środek weekendu... Po raz kolejny piszesz o samym sobie w III osobie...
    Zaczyna się robić ciekawie :-).
    A dziś handlowa niedziela, będziesz niewyspany i kto będzie pchał wózki klientom pod Wola Parkiem?
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~ja [79.186.220.*]
    tak bedzie za 1grosz -bo scetino i inne vadery tak chcą-dobrze podsumował was Grucha mowiąc ze tak was lata temu buchaj przeorał ze macie na jego punkcie obsesje-NO I MA RACJE-buhahaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.102.79.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hmm [193.102.79.*]
    prawda kole w oczy ze trzeba zglaszać do moderatora wiec powtorze raz jeszcze tym razem trochę lagodniej
    jakbys byl inteligentniejszy i zamiast wysmiewac i obrazac bys ich posluchal to zachowałbys polowe kapitalu w portfelu, a tak pozostal ci ino pusty smiech przez lzy
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~J-23 [31.61.231.*]
    Dnia 2021-12-20 o godz. 12:20 ~hmm napisał(a):
    > prawda kole w oczy ze trzeba zglaszać do moderatora wiec powtorze raz jeszcze tym razem trochę lagodniej
    > jakbys byl inteligentniejszy i zamiast wysmiewac i obrazac bys ich posluchal to zachowałbys polowe kapitalu w portfelu, a tak pozostal ci ino pusty smiech przez lzy

cempek , to beznadziejny przypadek i zastanawiam się czy jest najmniejszy sens odpowiadać mu na jego prymitywne zaczepki ,...

Ja zakładam 2 możliwości ,...
    Jeśli nadal wierzy w odbicie na snw i ma akcje , ... to najwyraźniej ma jakieś deficyty umysłowe ,... kiedyś polecał sam mnie pawilon Nr 6 w Szpitalu Wolskim w W-wie (oddział psychiatryczny) ale biedakowi coś się pokręciło, bo ten odział jest oznaczony numerem 5 (byłem jakiś czas temu w Oddziale Diagnostyki Obrazowej i odkryłem jego błąd) - więc może sam leczy się pod niewłaściwym adresem ,.....

A możliwość Nr 2 już nie raz o tym pisałem , jest on po prostu płatnym trollem na usługach kogoś z Zarządu lub Fundu itp

pozdr

• Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~J-23 [83.28.217.*]
    Dnia 2021-12-20 o godz. 18:16 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2021-12-20 o godz. 12:20 ~hmm napisał(a):
    > > prawda kole w oczy ze trzeba zglaszać do moderatora wiec powtorze raz jeszcze tym razem trochę lagodniej
    > > jakbys byl inteligentniejszy i zamiast wysmiewac i obrazac bys ich posluchal to zachowałbys polowe kapitalu w portfelu, a tak pozostal ci ino pusty smiech przez lzy
    >
    > cempek , to beznadziejny przypadek i zastanawiam się czy jest najmniejszy sens odpowiadać mu na jego prymitywne zaczepki ,...
    >
    > Ja zakładam 2 możliwości ,...
    > Jeśli nadal wierzy w odbicie na snw i ma akcje , ... to najwyraźniej ma jakieś deficyty umysłowe ,... kiedyś polecał sam mnie pawilon Nr 6 w Szpitalu Wolskim w W-wie (oddział psychiatryczny) ale biedakowi coś się pokręciło, bo ten odział jest oznaczony numerem 5 (byłem jakiś czas temu w Oddziale Diagnostyki Obrazowej i odkryłem jego błąd) - więc może sam leczy się pod niewłaściwym adresem ,.....
    >
    > A możliwość Nr 2 już nie raz o tym pisałem , jest on po prostu płatnym trollem na usługach kogoś z Zarządu lub Fundu itp
    >
    > pozdr
    >

Tak jak , to już nie raz pisałem są 2 możliwości j.w. zachowania sie na spadający (od 5,80) kurs snw

cempku nie zwlekaj i odwiedź Pawilony Nr 5 i Nr 6 (be względu na to co tam teraz się mieści) na pewno to ci nie zaszkodzi

Ps.
    Na dziś już się dostatecznie napatrzyłem na spadki ,....

• Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: cmpunk [31.61.228.*]
    Scett, leć pakować chuijneczki, za to masz płacone, a nie za obijanie się na forum :-).
  • Re: ZAKUPOHOLICY z snw nie próżnują !!!!!!!!!! Autor: ~Fizol [89.229.208.*]
    na groklinie odrobicie straty, tam spekuła nie próżnuje
[x]
SANWIL 2,92% 1,41 2025-11-20 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.