• Ktos mi wyjasni Autor: ~MamDosyc [5.173.72.*]
    Co sie tutaj dzieje? Przejecie mega spolki z perspektywami, naukowcy i specjalisci we wladzach spolki, pracownicy to doktorzy nauk. 17 mln dofinansowania z UE na badania, w tym na bioniczne organy.

A kurs? Nurkuje.
  • Re: Ktos mi wyjasni Autor: ~Mark [83.28.224.*]
    Od godziny 9 staram sie też to jakoś zrozumieć i nie mogę. Przyszłość tej spółki jest skazana na sukces!
  • Re: Ktos mi wyjasni Autor: ~oli [78.8.59.*]
    Podobnie kiedyś było z Blooberem, po super newsach zleciał z 90 na 60. Czego się spodziewacie na bananie?
    A odpowiedź jest prosta - wyleszczanie, grubi liczą że mniejszy akcjonariat spanikuje i da im tanie akcje. A free float niziutki na tej spółce, więc nie ma kto im posypać - mogą to zrobić tylko mniejsi / ulica.
    jestem spokojny o kurs bo sam sie obroni. Poszybuje bo musi obie firmy z roku na rok odnosza sukcesy a w polaczeniu na pewno mają jakieś dobre plany!
  • Re: Ktos mi wyjasni Autor: ~kocyk [78.8.59.*]
    ja, jako że mam wolny kwit, też pakuję do wora. Poza tym newsy.... proszę Państwa...newsy... w poniedziałek może się okazać że kurs startuje od 30%
  • Re: Ktos mi wyjasni Autor: ~obserwator [78.11.180.*]
    Nie znam spółki ale sorry, parytet wymiany dla tej spółki to powinien być 15 gr kw + 10 gr za skrzynkę foto. Razem 25 groszy, a kurs jest 2,40 .Przykład z zeszłego roku POLARIS IT pokazuje ,że nie zawsze jest tak jak chcą forumowicze .Zresztą biegły wyceni spółkę. Firma miała cykliczne straty na koniec roku.
  • Re: Ktos mi wyjasni Autor: ~hm [78.8.59.*]
    skąd takie wyliczenia i te cyfry? :-o
    Wyceniłeś ją kosmicznie i absurdalnie nisko...
    Nie licze że kurs na klilkanaście złotych poszybuje w kilka tygodni ale jak wszystko sie wyklaruje i bedzie widać efekt fuzji to spokojnie zamkniemy rok z wynikiem dwucyfrowym
  • Re: Ktos mi wyjasni Autor: ~Mateusz [37.30.17.*]
    Ty ale bredzisz oddałeś przed odpalem i cię dziś rano ubrali a teraz oddasz po 1 zl
    Jedyny jaki tutaj jest odpał to Ty :)
  • Re: Ktos mi wyjasni Autor: ~Sanhose [37.248.138.*]
    Przecież ta spółkę 3d nie jest s.a. więc o jakich wymiarach akcji Wy piszecie?
    skad Ty sie urwaełeś , jakie cykliczne straty?

[x]
SYGNIS -0,99% 1,50 2026-05-07 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.