https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/sprzet/apple-moze-pracowac-nad-drogimi-niszowymi-goglami-vr/w2jrnc9.amp jeszcze dojdzie paru gigantów z branży i baza użytkowników bedzie zaiste imponująca
Dzięki za linka. Dla longtermowców - gogle od Apple to mega news. To co rok temu było określane jako nisza za dwa lata będzie mainstreamem. A CDR też kiedyś był po złotówce z kapitalizacją ~100M ;)
Ciezko wyrokowac. Za duzo osob mowi o bessie wiec jej moze nie byc jeszcze dlugo.
Tutaj jest malo akcji. Luknij na wykres w marcu kiedy byl krach. Szybkie odbicie bylo bo akcji jest naprawde niewiele: 622 tys i 90 tys u grubego.
Nawet jesli beda spadki to raczej nie tak spektakularne jak w marcu.
Nie mniej jednak ja sie ustawiam nizej na kupno. Nigdy nie wiadomo czy bedzie jeszcze promocja. Juz dwa razy mi sie udalo troche zlapac, moze siw uda 3 w co watpie bardzo. Nie powinnismy zobaczyc juz poziomow ponizej 60 chyba ze grubi zrobia wodospad. Ciezko przewidziec ich strategie.
Janet-Yellen- Ja napisałem jakiej ta pani jest narodowości (źródło Wikipedia) to dlaczego ktoś usuwa mój komentarz.Jak napiszę ze jestem Polakiem to też usuniecie? Co napisałem niezgodnego z prawem?
Nie wiem kto ci usunal komentarz ale ja tego nie zglaszalem. Pytaj admina. Podaj argumenty jakies idace za linkiem. Wklejki sa slabe bez komentarza. Nie dziw sie na reakcje na tym forum jest spokoj tylko czasem wpadaja trolle i sie zaczyna.
Mnie ciekawi jaki wplyw na sprzedaz zestawow VR bedzie mial rozwoj Stadii i Geforce Now. Rozwoj technologii streamingu gier moglby obnizyc koszty standardowego hardwareu do komputerow, co z kolei mogloby oznaczac chec wyprobowania VRu
Stadia oraz NVIDIA ma ograniczenia odnośnie bibliotek, na www.shadow.tech można instalować własne gry. Osobiście będę chciał to wypróbować. Chce złożyć raspberry do plecaka, z dużym powerbankiem i 5G. Wszystko to chcę połączyć z goglami i shadow.