• ten kwartał mozna odpuscić. Autor: ~wojtek [89.64.22.*]
    wg mnie w tym kwartale nic nie będzie się działo -/+5; -10%. kierunek raczej spadkowy. Chyba ze dadzą mocne info i to zależy w którą stronę.
  • Re: ten kwartał mozna odpuscić. Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    A wg mnie będzie się działo, bo tak mi powiedział mój czarny kot. A na poważnie, zanim zaczniesz wypisywać banialuki, zobacz co dzieje się dookoła na świecie w związku z covidem, zobacz co robi BMX jakie ma wyniki z miesiąca na miesiąc i wtedy zaczniesz wyciągać rozsądne wnioski.
  • Re: ten kwartał mozna odpuscić. Autor: ~rock [5.173.9.*]
    W/g ciebie to mieliśmy żebrać o akcje po 50 zł już wiele miesięcy temu, cholewo. Wtedy też zobaczyłeś co dzieje się dookoła na świecie , co robi BMX i jakie ma wyniki z miesiąca na miesiąc. Po czym wartość akcji spadła o połowę.
  • Re: ten kwartał mozna odpuscić. Autor: ~Ciekawy [188.147.122.*]
    On ma po prostu już amnezję starczą i myśli że inni nie pamiętają jakie banialuki tutaj płodził
  • Re: ten kwartał mozna odpuscić. Autor: ~Jan [89.70.243.*]
    do budy rocky!
    nie będę 3 razy wołał!!

• Miękkie Faje muszą odpaść.... Autor: ~PREZES [37.8.230.*]
    Dnia 2021-01-22 o godz. 12:48 ~Rozsądny_Inwestor napisał(a):
    > A wg mnie będzie się działo, bo tak mi powiedział mój czarny kot. A na poważnie, zanim zaczniesz wypisywać banialuki, zobacz co dzieje się dookoła na świecie w związku z covidem, zobacz co robi BMX jakie ma wyniki z miesiąca na miesiąc i wtedy zaczniesz wyciągać rozsądne wnioski.

Nie wymagaj rozsądku od dzieciarni i troli coby w dwa miesiące chcieli zbic kokosy.to forum przez tych Gimbusów zeszło na psy.Dlatego coraz rzadziej tu piszę bo szkoda niszczyć klawiaturę.Szczekających Piesków i tak nie przekonasz....Pozdro Rozsądny !!
  • Re: ten kwartał mozna odpuscić. Autor: ~Pantaran [89.67.21.*]
    Up
[x]
BIOMAXIMA -0,38% 10,40 2026-06-02 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.