A wg mnie będzie się działo, bo tak mi powiedział mój czarny kot. A na poważnie, zanim zaczniesz wypisywać banialuki, zobacz co dzieje się dookoła na świecie w związku z covidem, zobacz co robi BMX jakie ma wyniki z miesiąca na miesiąc i wtedy zaczniesz wyciągać rozsądne wnioski.
W/g ciebie to mieliśmy żebrać o akcje po 50 zł już wiele miesięcy temu, cholewo. Wtedy też zobaczyłeś co dzieje się dookoła na świecie , co robi BMX i jakie ma wyniki z miesiąca na miesiąc. Po czym wartość akcji spadła o połowę.
Dnia 2021-01-22 o godz. 12:48 ~Rozsądny_Inwestor napisał(a): > A wg mnie będzie się działo, bo tak mi powiedział mój czarny kot. A na poważnie, zanim zaczniesz wypisywać banialuki, zobacz co dzieje się dookoła na świecie w związku z covidem, zobacz co robi BMX jakie ma wyniki z miesiąca na miesiąc i wtedy zaczniesz wyciągać rozsądne wnioski.
Nie wymagaj rozsądku od dzieciarni i troli coby w dwa miesiące chcieli zbic kokosy.to forum przez tych Gimbusów zeszło na psy.Dlatego coraz rzadziej tu piszę bo szkoda niszczyć klawiaturę.Szczekających Piesków i tak nie przekonasz....Pozdro Rozsądny !!