i ile tych akcji spółek jest ze soba powiazanych/zaleznych od siebie? ile listów intencyjnych jest podpisywanych bo których sa duze ruchy na akcjach danych spółek? (wogóle co to za twór "list intencyjny" - takie cos powinno zostac wyjete ze słownika i zakazane)
Dnia 2021-01-22 o godz. 12:26 ~Mark napisał(a): > MODE to samo - 20 % . Dziwne ze akurat dzisiaj spółki Januarego lecą w dół...
Ja myślę, że po wczorajszych komunikatach, ludzie myśleli o innej spółce, która bedzie wchodziła przez Mode...EasyCall, Advertigo....każdy myslał, że będzie w tych spółkach Saule Technologies... a tu nic z tego.....
Została chyba ostatnia spółka, która prawdopodobnie połączy się z Saule....Jest to ALDA S.A.
Dnia 2021-01-22 o godz. 12:36 ~farrron napisał(a): > i na "aldzie pograja i pózniej bedzie jeszcze kolejna spółka itd itp az wkoncu wejda przez spłke gdzie nikogo"poza" nie bedzie
Nie wydaję mi się ...poczytaj komunikaty z ALDA....Tam są rozpisane wszystkie działania włącznie z datą Walnego....Nie przypadkowo....January pokazuje, że wszystko jest uzgodnione co do terminów.... i główni z Saule nie mja się czego obawiać, że nie zdążą do 30.06.2021.....Tutaj liczy się też czas.....
Alda w grudnu chodziła po 1,9 zł dzis juz była po 20 wiesz jaki to zysk prawda? identyczna sytuacja jak na easy, iff, fon, platynowe, tutaj id. Ja nie mowie, ze za rok dwa nie beda duzo wyzej i od tych 20 pójda 5x ale z doswiadczenia wiem to moze byc podpompowane pod to walne, a pozniej po konkretnych info paradoksalnie duzy zjazd, realizacja duzych zyskow i czekania dlugi czas a dla co poniektórych jak to sie tutaj modnie mowi "wiszenie"
LESZCZE ZBIORKA advertigo i easy call Zgłoś do moderatora mowilem ze lataja naganiac kto sie z was zlapal dzis po -30 % " hahahahahhahaha Promocja leszccze na hakach -30 % hahahahahhahaha