Zamiast narzekać nad słabą rozpoznawalnoscia marki należy zaprosić znajomych na fb na answear. Polonią na fb to i coś kupią. Jak kupią raz to zostaną z answearem na zawsze. To nasza firma - do dzieła.
Ja nie pisałem żeby namawiać na kupno akcji tylko poznanie marki i kupno ubrań w answear.com. na kupno akcji nigdy bym nikogo nie namówił. To każdego indywidualna sprawa
Wiesz ile jest podobnych i lepszych firm na rynku? Tu byla podbitka to trza bylo korzystać i teraz inwestować gdzie indziej. Dlaczego wszyscy mysla ze coś będzie wiecznie rosło bo firma sprzedaje coś przez neta? Popatrz na początek na obecna kapitalizacje i zyski a pozniej pomysl ze niby czemu to ma rosnac i rosnac.
Miki nadinterpretowujesz rzeczywistość. Dlaczego piszesz wszyscy. To że sprzedałem to Twoja sprawa. Ja widzę w tej spółce potencjał. Sam kupuje u nich ciuchy od lat. Spółka się rozwija i cierpliwych w dłuższym czasie sowicie wynagrodzi wyceną. Pamiętam jak na początku przygody z Dino większość krytykowała i pisała że to balon. A balon jest obecnie wyceniony x10 tego co z ipo. Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość
Nie wiem czy zauwazyles ile to wzrosło po debiucie i ile osób tu nie może się doczekać tkzw. Dzidy czy odpalu. Trudno prorokować co będzie za pare lat ale tych głupich tekstów o odpale i czemu dalej nie rośnie juz sie nie da czytać.
Zgadzam się w pełni co do cierpliwości. Poczekajmy na wyniki IQ. Moim zdaniem będą bardzo dobre, bo stacjonarne zamknięte i stały wzrost ogólnej sprzedaży w internecie. Poszperałem trochę w necie na temat ludzi z zarządu. Właściciel i prezes swoim długoletnim doświadczeniem w branży daje bardzo duże szanse na sukces tej marki. Ciekawą osobą jest kobieta w zarządzie. Wygląda na to że stworzyła sukces 4f, bo pracowała tam 6 lat. Ponadto mam większe zaufanie do firm, które mają kobiety w zarządach. Daje to możliwość innego spojrzenia na biznes.