Ale tak się zastanawiam, przecież Blirt produkuje masowo odczynniki i zestawy do detekcji COVID. Pytanie czy skorzysta na osiągnięciach GX1 ? Czy firmy ze sobą współpracują ?
Dnia 2021-01-23 o godz. 22:51 ~Adi napisał(a): > My to wiemy. Pytanie czy zarząd i kadra kierownicza syta od premii chciałaby podnieść tyłek z krzesła i zaproponować współpracę.
A co do Pana wielonikowego Adi to taki pies ogrodnika, pitoli na forum niszcząc i tak marny sentyment do spółki, a pożytek z tego ma żaden albo stratę nawet. Takie działanie bez sensu. Malkontent, co kupił i rozczarowany po miesiącu ze mu się inwestycja nie zwraca w 50 procentach jeszcze. Po co pisać takie dyrdymały. Jeśli chciałby taniej to trolowałby bardziej dosadnie.
Będzie czy nie będzie... jakie to ma znaczenie. Kurs się osunął po sprzedaży 100 kilo akcji. Normalne ale w zasadzie tutaj jest trend wzrostowy i można sobie gadać do woli. Sytuacja cały 2021 rok będzie podobna i nic tego nie zmieni. Wszędzie testują na potęgę i wiadomo, że Blirt z tego ma profity. Przyjdzie czas jeszcze na covidowe znowu, bo są w korekcie.
Aha czyli nie ma żadnych nowych umów... No to raczej nie ma szans na poprawienie wyników. Ostatnie espi o umowie jest z września 2020 w tym czasie zarząd sprzedawał akcje już 3 razy. Chyba te premię jest za małe są trzeba będzie je powiększyć i przyznac następne 30% zysków zarządowi oraz kadrze kierowniczej.
po co tu jesteś bo nie rozumiem? wszystkie Twoje argumenty zostały obalone, a Ty dalej metodą zdartej płyty jedziesz. Z chęcią dowiem się czegoś nowego o spółce. Poprzyj to tezą oparta o fakty a nie tworzysz historie, które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością.
Prezesie myślisz że pisanie takich bzdur cokolwiek ci pomoże? Ludzie mają Internet i sami sobie przeczytają. Notowania są najlepszym dowodem na to że mam rację poza tym nikt tu nie obalił ani jednego mojego argumentu. Jestem tu bo nie lubię jak prezes oszukuje akcjonariuszy. Drugie innogene tu się zrobiło.