Witam, a jakże, gdybym sprzedawał to miałbyś 1,00 lub poniżej, trochę wpadlo ostatnio nawet, więc srednia dalej w dół, a widzę Ty jak zawsze w formie :)
Aktualnie 2,07, jak jeszcze potrwa ta konsola lub spadnie niżej to będę poniżej 2,xx. Ostatni pakiet 28 tys po 1.91, przesunąłem niewielką część zysku z boruty. Ale tez podobnie, jak Hiper zwracam uwagę kupiłem GOP i całkiem przyzwoicie, ale to za BLO + inne spolki
Nic się nie zmieniło, jeśli pytasz o mój pogląd, jesteśmy przed emisją, więc jest nerwowo. Obroty spadły praktycznie do minimum, nie ma news odnośnie prezentacji projektu Innolot. Kluczowy będzie marzec 2021 rozliczenie projektu i info jaki dochód wygenerują. Ten rok moze byc dobry na akcjach spółki. Zobacz, jak napompowali easycall przez ostatnie 3 miechy. Głowa do góry, trzeba mieć nerwy na wodzy i tyle. Jak narazie wszystko realizują, co zapowiedzieli, ale niestety dzieje się to strasznie wolno...
Hehe, a co znowu miałeś jakieś ekstremalne sporty ? Ok już tez pozamykałem z całkiem przyzwoitym zyskiem głównie WIG20. Wiem, ze jesteś antyVAR, ale myślę, że możesz pomyśleć nad L w short term w nawiązaniu do naszych konwersacji. Pozdrawiam
Będę ponownie wchodził w CDR, czekałem na komunikat i stabilizację kursu przy 250, jak dla mnie momentum dobre, możliwe wzrosty nawet przy korekcie na szerokim. Słyszałem, że w allegro pracuje gosc z Amazona w dziale logistyki czy czymś pochodnym. Ciekwe czy to przypadek :)
Qubik dobrze czuje azjatyckie gusta. Japonia jest im bliska. Czuję, że Pszczoła będzie miała skośne ślepia. ArKicker byłby tam hitem niczym Kapitan Tsubasa. Ładna gra w tym klimacie to byłoby coś.