• Partnerzy Read Gene Autor: ~Read [91.207.172.*]
    Umowy z Selvita i Bioton znalazłem jeszcze z dawnych lat. Ktoś się orientuje, czy nadal współpracują?
  • Re: Partnerzy Read Gene Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Ważne że na pokładzie jest Adamed, a oni raczej by nie weszli w coś na czym nie można zarobić.
  • Re: Partnerzy Read Gene Autor: ~Blackpik [46.169.63.*]
    To stare dzieje. Przeglądając publikacje wnioskuje, że najbardziej ścisła współpraca na ten moment to takowe ośrodki:
    Women's College Research Institute of Toronto
    Dalla Lana School of Public Health, University of Toronto
    Uniwersytet McGill, Montreal, Kanada
    Pathology North, John Hunter Hospital, Cnr King i Auckland Streets, Newcastle, NSW, 2300, Australia
    Coś jeszcze było z Wielkiej Brytanii.
    Jeśli chodzi o ogólną współpracę i zamieszczanie prof Lubińskiego jako adresata w wymianie opinii i wyników badań związanych z genetycznymi mutacjami raków i wpływem środowiska (mikroelemty) na rozwój raków to raczej wszystkie ważniejsze ośrodki naukowe i medyczne globu.
  • Re: Partnerzy Read Gene Autor: ~biszkopt [178.252.19.*]
    Nie jestem pewna czy stare dzieje bo pod tym linkiem, po lewej stronie nadal Selvita widnieje

http://www.read-gene.com/en/team
  • Re: Partnerzy Read Gene Autor: ~Blackpik [46.169.63.*]
    Nie miałem nic złego na myśli pisząc, że to stare dzieje. Selvita to wspaniała spółka czyli wspaniali ludzie. I dobrze, że współpracują. Jednak grono podmiotów współpracujących znacznie się powiększyło.
    Patrząc z perspektywy gracza giełdowego ta spółka ma jedną wadę - nie publikuje za wiele. Nie interesuje ich pompowanie kursu i budowanie wrażeń.
    Ale dla inwestora długoterminowego uważam osobiście, że doskonała. Choć czas odcinania kuponów i budowania wartości giełdowej chyba właśnie nadchodzi.
    Mogę się oczywiście mylić.
    pozdrawiam

Dobra robota Kolego, apropos zestawienia. A co do wartości RDG, wszystko w swoim czasie. Rynek dostrzega spółkę, dzisiaj spokojna akumulacja bez kapiszonów i petard. Nikt normalny pakietu większego niż 1000 poniżej 3,14 nie odda. Obroty spokojne, jak zamkniemy się w okolicach średniej sesyjnej czyli 3,14-3,16 będzie ok. Potrzeba spokoju i cierpliwości.
  • Re: Partnerzy Read Gene Autor: ~Spekulant [95.108.29.*]
    Z wszystkim się zgadzam ale np w relacjach inwestorskich na stronie jak się wejdzie w prezentację to są dwie z 2009 roku a jak wejdziemy w raporty bieżące ostatni z rok temu .....

PR leży i kwiczy :)
    Masz rację Kolego
  • Re: Partnerzy Read Gene Autor: ~Spekulant [95.108.29.*]
    Miejmy nadzieję że wszystko do czasu :) ....i jak przyjdzie pora na inwestowanie przez ulicę to się zmieni :)
[x]
READGENE 0,00% 6,06 2025-11-07 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.