Nie wiem czy zwróciliście uwagę, że przez prawie pół godziny dzisiejszej sesji obroty wyniosły 5.640,- zł. Tymczasem np. na Harperze 26 tys., na XTB 600 tys. Co to może znaczyć? Może po prostu nikt już w takiej cenie nie chce oddać swoich akcji.
Wyciągacie jakieś chore wnioski ,wyzywacie się od pajaców. Umoczeni i zaślepieni bzdurami od nierozsądnego_trola będą twierdzić że nikt nie chce tanio sprzedać a prawda jest taka że zainteresowanie papierem jest ŻADNE. Ludzie myślcie samodzielnie to naprawdę nie boli.
Cina, takie bzdury można było pisać pół roku temu, teraz wszyscy wiedzą co tu się świeci. Powiesz może, czemu przez większość dnia jest cisza, a później w miejscu, albo złotówkę niżej chodzą pakiety po 1-2tys akcji? Ty przerzucasz z wora do wora czy kolega? 23mln przychodu za 4Q jest już podane, w 2Q, który dotychczas jets rekordowy było 16mln przychodu. Z Rumunia będzie 30mln przychodu i minimum 5 mln zysku, a 2021 rok będzie jeszcze lepszy. Powiesz nam ile brakuje do 14 lutego i raportów za 4Q oraz styczeń 2021? A coś o strategii podanej przez zarząd w 1Q21 też chyba kazdy słyszał. Forum bankiera każdego przyjmie, nawet takiego Cina.
Koledzy troll Cina i jemu podobni to traderzy, sprzedali towar powyżej 30 i żebrają w kolejce, ale taniego towaru w dużych ilościach już nie ma i jak ktoś chce go kupić w hurtowych ilościach to trzeba zapłacić z powrotem powyżej 30 i póki co to może być promocja. A co do popytu, no cóż swego czasu na Pozbudzie w listopadzie dzienne obroty też były na poziomie ok 50- 70 tys zł a dzisiaj jest jak jest. To samo z wyceną papieru było na RDG, jak kosztował 2,2 wszyscy pluli i nie było żadnej płynności, a tymczasem mamy kursik 3,XX i kto wie co będzie dalej. No, ale co tam wie "nierozsądny emeryt". Tu każdy powinien wiedzieć swoje i inwestować wg własnej wiedzy i skłonności do ryzyka. Z tego co pamiętam JSW miała dzisiaj kosztować 40 zł, więc póki co tam chyba jest prawdziwa "promocja" ??? Ja czekam na swoje na BMX, ale każdy ma prawo myśleć po swojemu.
Zacznij myśleć rozsądnie. Co by było gdyby teraz na sprzedaż poszło akcję po 26..27 zł. Myślisz żeby nie było zainteresowania.? Wszystko jest kwestią ceny.
Dawaj altruistów, mów jak to jesteśmy nieudolni, bo jeszcze tobie nie sprzedaliśmy, a ty chętnie od nas odkupisz żebyśmy się nie męczyli z papierem. Co dalej napiszesz? Że firma bankrutuje, czy jak? Pewnie dlatego Indonezja coraz więcej od nich kupuje. Tfu tfu z takimi naganiaczami.
Nie wiem jak koledze, ale mi się udało złapać 237 sztuk po 27,8, codziennie dobieram po kilkaset sztuk.
na dowod https://zapodaj.net/15a374d534a3a.png.html
ciezko powiedziec w ktorym kierunku pojdzie kurs dnia nastepnego i dlatego nie wkladam od razu wszystkiego do wora tylko dopiero na aktualnych poziomach powoli