• PROKURATOR/odzyskanie kasy Autor: ~mer [89.64.73.*]
    spółdzielnia ucichła, już nie naganiają na kupno, ubrali ulice i sie zmyli. Teraz sie przyczaja i za jakis czas zrobia to samo na innej spolce: skup->podbitka->nagonka->dystrybucja.

Jesli kupiłes drogie akcje na podstawie podanych przez nich nieprawdziwych informacji (jakies przejecia, OZE itp., - rozne bzdury wymyslali) mozesz dazyc do ich ukarania i odzyskać kasę.
    1. Zbierz dowody (np., screenshoty)
    2. Wniosek na policje/do prokuratury o sciganie z tytułu poniższego (w sieci nie ma anonimowości)
    Art. 286
    § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
    3. Po ustaleniu sprawców sprawca cywilna o odszkodowanie
  • Re: PROKURATOR/odzyskanie kasy Autor: ~wojtek [85.221.135.*]
    według mnie zarząd wydając wczorajsze oświadczenie przyczyniłsię do dzisiejszych spadków.zapewne byli tego świadomi,teraz pytanie. dlaczego wcześniej nie było takiego oświadczenia??
  • Re: PROKURATOR/odzyskanie kasy Autor: ~skubas [83.28.243.*]
    Bo wcześniej nikt nie pisał e-maili do ich biura z prośbą o wyjaśnienie, więc pewnie się nie interesowali, oni nigdy niczym się nie interesują, takie już są Kopcie.
    A jak zrobiło się głośno od maili, to wydali oświadczenie i tyle.
  • Re: PROKURATOR/odzyskanie kasy Autor: ~Tomek [185.66.71.*]
    Akurat tutaj za ostry nagon szedł. Ja jak to czytałem to myślałem ze to srednio rozgarnięta małpa pisze. Pisali bez pytajników jako pewniki ze np INC wchodzi itp. Na to akurat już jest paragraf i nie da się tego wybronić. Także pozdrawiam ludzi wiszących na hakach :)
[x]
HURTIMEX -11,24% 0,15 2026-05-19 11:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.