Bardzo dobrze niech przekłada, osoby które przeraża trzymanie akcji kolejnych kilka miesięcy byłyby szkodliwe dla kursu, a wydaje mi się, że niewiele takich zostało
Ja myślę, że bardzo nie wiele... ja bym osobiście tym razem w razie przesunięcia wciągnął duży pakiet w okolicach 1,3 zł. Finalnie i tak Ice Code Games wejdzie przez Avatrix. I tyle.
spokojnie lescz bankierowy ma srednio 1500 akcji a jest ich mało reszta to ameby na utrzymaniu rodziców piszacy anonimowo ktorzy sa bez akcji tyle w temacie
Życzyłem powodzenia i zysku to zaczęły się zaczepki :) to teraz wam życzę zjazdu do kanału. Miło się czyta wasze mądrości i wytłumaczenia jaka to nie wspaniała informacja o ogromnej emisji xD wrócę tu w poniedziałek się trochę pośmiać
"trejder69 pogadamy przy cenie 10-15 zł za pare tygodni"
Minelo kilka tygodni a tu coraz nizej :) gdzie te twoje 10-15pln? February teraz bedzie dy*al na hajs fanow ekipy bo was juz zaliczyl
Nie zarobił? Kupił tanio i opchnał na gorce przeciez a teraz z emisji bedzie mial akcje :) january juz was wycackal. Tu byle leszcz moze wywalic kurs na widly dolne albo gorne. Ubrancy z duzymi pakietami przewalaja akcje z wora do wora bo juz dawno kurs bylby ponizej zeta
Obserwować kurs zawsze warto, można ocenić po czasie czy się podjęło słuszną decyzję sprzedając. Inna sprawa, że takie odgrzebywanie starych wątków jest nie na rękę tym którzy ślepi na jakiekolwiek argumenty naganiali na kupno i trzymanie akcji. No bo jakże się teraz przyznać do własnej naiwności i głupoty?
Obserwuje teraz około 12 spółek na biezaco i to jest jedna z nich wiec co dziwnego ze tu zagladam? Jak cena zejdzie do realnych poziomow to kupie sobie niewielki pakiecik akcji. Po prostu smiesznie mi sie czyta te odpowiedzi do mnie patrzac o ile spadl kurs od tamtego czasu :) .
Tylko po co piszesz sarkastycznie: pozdrawiam ubranych? Masz z tego jakąś chorą satysfakcję, czy wyrównujesz tym swoję ukryte kompleksy? Zastanów się nad tym głębiej przyjacielu ;)
Masz rację. Gdy na jakiejś spółce (na której ma miejsce jakaś podbitka której wysokość nie ma uzasadnienia fundamentalnego) zbierze się towarzystwo wzajemnej adoracji i każdą krytyczną niezgodną z ich poglądem co do przyszłości kursu opinie, wyszydzają i ośmieszają doszukując się nieistniejących motywów jej wyrażania, to wszystko jest OK. Po czasie gdy okazuje się, że nie mieli racji, to są pretensje, że się przypomina bzdury które kiedyś stawiali. Zamiast uderzyć się w pierś, pokajać, i może trochę zmądrzeć traktując pomyłkę w ocenie spółki jako kosztowne ale ceną lekcję podnoszącą umiejętności inwestycyjne.
Lubie sobie czasem wrócić do tego tematu i popatrzeć co ubrańcy mi pisali xD wtedy kurs był koło 1.5pln xD najlepszy eugeniusz_leszczynski ktory sprzedal ze strata i po latach naganiania na wzrost i wychwalania spolki stal sie trolem spadkowym haha
A Eugeniusz to typowy matoł inwestycyjny albo trol, który wtedy myślał że trafił okazję inwestycyjną, a dzisiaj sądzi że przechytrzył współakcjonariuszy. Śmieszne ale i żenujące zarazem.
Nie kręcę. Już dawno bez papieru, choć się przyglądam. Raczej spółka do granie jest spalona, choć jakaś mała podbitka jeszcze może być. Ale po wynikach za nową grę czeka tu wszystkich smutny czas do następnego debiutu.
Paulinka byłem tutaj jak był Digital potem Avatrix i wyskoczyłem w najlepszym momencie z zyskiem.Jak pisałem Gienkowi żeby uciekał to na mnie wskakiwał.Pisał ile to nie ma akcji.Jakby wtedy uciął straty to prawdopodobnie by odrobił i zarobił do tego czasu.A tak przeciągnął i wyszedł na zero po latach.Miałem go za poważniejszego człowieka a nie naganiacza pod wyjście.Teraz stracił wiarygodność i tylko się kompromituje.Co do Icecode to już napisałem co myślę dużo wcześniej.Znamienny jest fakt że pewien Pan czego nie dotknął to było to gwarancją wzrostów.A teraz jest zupełnie przeciwnie
Starzy Digitalowcy już dawno wymarli (opuścili pokład) Zresztą nie było ich wielu. Swego czasu po napisaniu jakiegoś postu nie miałam przez tydzień odzewu. Tu zostali tylko ubrani pod wizje Januarego, i teraz nie za bardzo wiedzą co robić gdy poziom kursu po premierze gry nie pozwolił im na zejście z haka bez strat. Co dalej? Gdyby kapitalizacja była kilka milionów to można by liczyć na jakieś szczęście, ale tak? Kto to teraz ruszy? I po co jak tylu ubranych. Powyżej 1 zł będą wywalać na wyścigi. Papier spalony pewnie na zawsze.