nie dopytuj bo na pewno nie otrzymasz sensownej odpowiedzi. klepie w klawiaturę bo ma wpisy darmo. Powtórzę po raz kolejny: dać 10 groszy za wpis, a forum będzie czyściutkie jak niemieckie podwórka, żaden bezsens się tu nie wpisze.
No to było by jakieś rozwiązanie. Należało by wykupić konto i w ramach tego konta każdy by miał potrącaną stosowną kwotę od wpisu. W przypadku wyzerowania, oczywiście była by możliwość doładowania konta.
Tylko po co? Skoro na kolejną podobną akcję spekulacyjną przyjdzie Ci poczekać rok albo dwa lata. Tak tutaj jest - totalny marazm. Kiedyś to posiadałem, dosyć długo i wiem, że tylko poważne podejście głównego udziałowca firmy KFG (KANZ) mogło by cokolwiek tutaj zmienić. Tylko wyprowadzenie przez szkopów tego franczyzowego straganu na szerokie wody galerii handlowych mogło by zwrócić uwagę normalnych i poważnych inwestorów. Ale od kilku ładnych lat Kopcie nie chcą i bynajmniej nie mają zamiaru wypuszczać biznesiku z rąk, mimo że sami nie za bardzo potrafią tym zarządzić, ale nie, na złość odmrożę sobie uszy i nie oddam, bo to moje. Na życie im starcza, a to widać ich jedyna ambicja. Po co dążyć do wzrostu kapitalizacji poprzez rozwój organiczny, a tym samym podzielenie się zyskiem ze wzrostu kursu akcji z akcjonariuszami, którzy "zaufali" zarządowi, wszak po to weszli na giełdę......no po co? Ich to zupełnie nie interesuje, szkoda zachodu, tak więc jak się pokazała szansa na wyjście parę miesięcy temu, bo ktoś, być może już te łepki, zaczął robić sztuczny ruch, to skorzystałem i wyszedłem, mało tego, nawet mnie ściągnęli z haka :))
Zrobisz jak uważasz. Przypomnę tylko, że jako jeden z niewielu, a w sumie tylko ja, napisałem na tej fali hurraoptymizmu, że będzie domknięcie luki na 39 gr. Chyba nie zaprzeczysz, że tak było? Teraz twierdzę, że jeszcze za wcześnie na wejście.
xxx nie mow ze powaznie rozwazales kiedykolwiek wejscie w tego gniota ja uswiadamiam dla idei bo nie lubie oszustow, a sa nimi ci co napedzili ulice na sztuczna podbitke