• Kolejny dzień spadków Autor: ~Takaprawda [5.173.56.*]
    Cel 45-40 w porywach do 35.
  • Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~Harpun [5.184.234.*]
    Wątpie, widać mocny opór powyżej 50groszy. Mi wydaje się że pozostanie jeszcze w tej konsolidacji. Zobaczcie szerzej na rynki które mają korekty w ostatnim czasie. Tu również się udzieliło.
    Ostatecznie powrót zieleni na rynkach to również tutaj atak na 58-60gr.
  • Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~Takaprawda [5.173.56.*]
    Jakim cudem widzisz opór na 50gr?
    Czy nie pomyliłeś wsparcia z oporem?
    Tak jakbyś pomylił gaz z hamulcem albo północ z południem.
    To świadczy o żałosnym poziomie Twojej wiedzy z AT.
  • Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~Mefisto [83.23.2.*]
    Harpun co Ty wypisujesz, takałajza dokonał rzetelnej analizy technicznej tzn miał twarde sranie a jak ma twarde sranie to zawsze spada o 30% i tak mu wyszło 35 gr. Takałajzo, techniku ty nasz prowadź nas. Ma po 11 i czeka na 35 najwidoczniej nie chce wysokiego podatku płacić. Orginał z ciebie, taki trochę zgrywus. Bierzcie przykład
  • Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~Takaprawda [5.173.40.*]
    Mefisto może już tylko rzygać złośiwościami. Nic więcej nie potrafisz abnegacie
  • Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~świętaprawda [31.0.45.*]
    Dnia 2021-01-21 o godz. 21:02 ~Mefisto napisał(a):

takałajza dokonał rzetelnej analizy technicznej tzn miał twarde sranie a jak ma twarde sranie to zawsze spada o 30% i tak mu wyszło 35 gr. Takałajzo, techniku ty nasz prowadź nas. Ma po 11 i czeka na 35 najwidoczniej nie chce wysokiego podatku płacić. Orginał z ciebie, taki trochę zgrywus. Bierzcie przykład

:)

• Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~Harpun [31.175.17.*]
    Kurła poniżej, pomyliłem się przy pisaniu. I to jeszcze tak istotne słowo. Opór PONIŻEJ 50groszy. Błąd drukarski.
  • Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~Takaprawda [5.173.40.*]
    Opór jest wówczas kiedy kurs od spodu w niego uderza. Opór ogranicza wzrosty. Wsparcie jest wówczas gdy kurs uderza od góry. Wsparcie hamuje spadki. Obecnie kurs jest powyzej 0.50 czyli poziom 0.50 jest wsparciem a nie oporem
  • Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~Tom [88.199.145.*]
    Chcialbys
  • Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~Romek [188.146.67.*]
    Dnia 2021-01-21 o godz. 14:25 ~Takaprawda napisał(a):
    > Cel 45-40 w porywach do 35.

I tak minął kolejny stresujący dzień św Janusza od kółek :))
    Planujesz jakiś urlop w lutym? :))
  • Re: Kolejny dzień spadków Autor: ~Mefisto [83.23.2.*]
    ja już mu odpuszczam. Do toma mam prośbę aby też nie publikował tu infantylnych postów. Do tej pory to był całkiem spokojny wątek a zrobił się śmietnik, nie powiem również za moją przyczyną ale to w reakcji.
[x]
BIZTECH 3,85% 0,16 2026-05-07 14:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.