Wątpie, widać mocny opór powyżej 50groszy. Mi wydaje się że pozostanie jeszcze w tej konsolidacji. Zobaczcie szerzej na rynki które mają korekty w ostatnim czasie. Tu również się udzieliło.
Ostatecznie powrót zieleni na rynkach to również tutaj atak na 58-60gr.
Jakim cudem widzisz opór na 50gr?
Czy nie pomyliłeś wsparcia z oporem?
Tak jakbyś pomylił gaz z hamulcem albo północ z południem.
To świadczy o żałosnym poziomie Twojej wiedzy z AT.
Harpun co Ty wypisujesz, takałajza dokonał rzetelnej analizy technicznej tzn miał twarde sranie a jak ma twarde sranie to zawsze spada o 30% i tak mu wyszło 35 gr. Takałajzo, techniku ty nasz prowadź nas. Ma po 11 i czeka na 35 najwidoczniej nie chce wysokiego podatku płacić. Orginał z ciebie, taki trochę zgrywus. Bierzcie przykład
Dnia 2021-01-21 o godz. 21:02 ~Mefisto napisał(a):
takałajza dokonał rzetelnej analizy technicznej tzn miał twarde sranie a jak ma twarde sranie to zawsze spada o 30% i tak mu wyszło 35 gr. Takałajzo, techniku ty nasz prowadź nas. Ma po 11 i czeka na 35 najwidoczniej nie chce wysokiego podatku płacić. Orginał z ciebie, taki trochę zgrywus. Bierzcie przykład
Opór jest wówczas kiedy kurs od spodu w niego uderza. Opór ogranicza wzrosty. Wsparcie jest wówczas gdy kurs uderza od góry. Wsparcie hamuje spadki. Obecnie kurs jest powyzej 0.50 czyli poziom 0.50 jest wsparciem a nie oporem
ja już mu odpuszczam. Do toma mam prośbę aby też nie publikował tu infantylnych postów. Do tej pory to był całkiem spokojny wątek a zrobił się śmietnik, nie powiem również za moją przyczyną ale to w reakcji.