chyba GenXone nas trochu pociągnął, bo się geny modne stają ja nabyłem nieco pod Rozsądnego, co prawda rowerki BMX mu nie wyszły, ale może chociaż tutaj się zrehabilituje :) pozdro
Dobrze wiesz Kolego, że na BMX wszystko wyszło, a teraz trzeba poczekać na kolejny, finałowy wyścig. Taki mamy tam płochliwy akcjonariat. Nic na to nie poradzimy, że ludzie uwierzyli w moc szczepionek, ale kto ma papier na longa tak tu jak i tam ten wie co ma i po co. Pozdrawiam. Każdy jednak ostatecznie decyduje sam, więc nie wierzę że ulegasz moim wypowiedziom :)
czytam, analizuje i czasami decyduję sam, że dam się nagonić :) ale nie znam się na fundamentach, gram pod wykres - tu wyjście górą z konsolidacji RDG miałem już 2-2,40 i czaiłem sie po 2,7-8, no ale zapakowałem się w GX1 i SNT - naganiam! :)
Ja zbiórkę zacząłem z poziomu 1,7 a papier trudny do zebrania, jeśli ktoś chce mieć więcej :) Próbowałem na forum BMX delikatnie zainteresować ich RDG no ale jak zwykle próbowali mnie trolować :) Trudno, każdy sam kowalem swego losu. Dobrze, że jesteś. Im więcej rozsądnych tym papier w lepszych rękach.