To proste. Brak nowych umów. Trenowanie przez zarząd spółki 30% premiami. Kompletne olewanie akcjonariusza - w innych spółkach zarząd zorganizuje jakieś webinary konferencję ogólnie jest kontakt z akcjonariuszem, tutaj traktuje się akcjonariusza jak natręta, intruza. No to ludzie sobie poszli gdzieś gdzie jest dobrze... Obroty zawierają kurs będzie spadać. nawet nie wiadomo czy oni w ogóle jeszcze jakieś testy kordowe sprzedają
Bzdura. Premie uzasadnione. Komunikaty rzeczowe i konkretne a nie byle jakie i wszystko w terminie. Rozumiem, że ty byś nie oczekiwał premii gdybyś pracował więcej i widział, że firma prosperuje coraz lepiej... Musi pomielić na tych poziomach. Wszyscy by chcieli rakiety od razu. Ehhh
Kłamiesz. System premiowy dotyczył i zarządu i pracowników spółki.
Zarząd Blirt S.A. (Emitent, Spółka) informuje, że w dniu 3 listopada 2020 r. Rada Nadzorcza Spółki podjęła uchwałę w sprawie pozytywnego zaopiniowania wniosku Zarządu Spółki dotyczącego utworzenia systemów premiowych na lata 2020-2021 dla kluczowych osób z kierownictwa Spółki oraz jej pracowników, a także zaakceptowała podstawowe założenia tych systemów.
Treść uchwały znam doskonale. Sam zaraz po uchwaleniu tejże uchwały rozpływałem się w zachwycie i pisałem tutaj o tym. Jednak czas pokazał co innego. Czasami wyszło tak jak jest opisywane w pulsie biznesu
https://www.pb.pl/blirt-zwiekszyl-zysk-dziesieciokrotnie-1100094
zapomniałeś zmienić IP :) to Adi, Freddy czy BiałyProrok? niby jeden a w trzech osobach... weź przykład z naszego generała. Objawia się pod stałą i niezmienną postacią :)
Nie zapomniałem. Mam wiele ników, podobnie jak imion. W każdym razie wykresowo, Blirt jest w ważnym momentum, chociaż wykresy i AT to bardziej astrologia, ale ponieważ niektórzy w nią uwierzyli i pod nią grają więc czasem się sprawdza. https://charts.stockwatch.pl/chart/yr8wzRM5pUiKBkpWtfa4Yw
AT - niby tak, ale trzeba być ....eghm, żeby grać pod AT biorąc pod uwagę jakiś spekulacyjny skok na 45 zł z przeszłości. A nie patrząc np. na procentowy wzrost przychodów, top 1: https://www.biznesradar.pl/spolki-raporty-finansowe-rachunek-zyskow-i-strat/sektor:nc-ozd,Q,IncomeRevenues,5,2
Spokojnie panowie przyjdzie czas to będą i obroty i cena pójdzie tam gdzie powinna. Na tych poziomach nikt nie chce oddawać . Ja mam trochę tych akcji i nawet kusi mnie jeszcze dokupić. Bo to że będą wzrosty jest pewne tylko kwestia czasu.
Spokojnie. Chwilowy brak sentymentu. Za długo jestem na giełdzie by sie taim czymś przejmować w spolce która trzepie kupe siana aktualnie. Na XTB mieliśmy podobnie długa konsola 5 miesiecy obroty jak w warzywaniaku po 3-6mln i nagle wystrzał obroty po 40-50mln bo sobie ludzie przypomnieli, ze zbliza sie dywidenda i wyniki nastepne. To samo bedzie tutaj, trzeba poczkeać do nastepnych wynikow bądz jakiegoś ESPI. Ludzie na GPW są głupi po prostu i lecą jak muchy do lepa. Obroty wrócą i kurs wystrzeli jak z procy. Bądź cierpliwy to zostaniesz nagordzony jak bedziesz niecierpliwy to bedziesz nam dostarczal kapital. Sam wybierz po ktorej chcesz być stronie. A jak chcesz szybki hajs do bukmacherka jak jestes kozak, tutaj czas, czas i jeszcze raz czas
Spokojnie. Chwilowy brak sentymentu. Za długo jestem na giełdzie by sie taim czymś przejmować w spolce która trzepie kupe siana aktualnie. Na XTB mieliśmy podobnie długa konsola 5 miesiecy obroty jak w warzywaniaku po 3-6mln i nagle wystrzał obroty po 40-50mln bo sobie ludzie przypomnieli, ze zbliza sie dywidenda i wyniki nastepne. To samo bedzie tutaj, trzeba poczkeać do nastepnych wynikow bądz jakiegoś ESPI. Ludzie na GPW są głupi po prostu i lecą jak muchy do lepa. Obroty wrócą i kurs wystrzeli jak z procy. Bądź cierpliwy to zostaniesz nagordzony jak bedziesz niecierpliwy to bedziesz nam dostarczal kapital. Sam wybierz po ktorej chcesz być stronie. A jak chcesz szybki hajs do bukmacherka jak jestes kozak, tutaj czas, czas i jeszcze raz czas
Zgadzam się z tobą Max cena jest w tym momencie atrakcyjna a im bliżej będzie lutego to zacznie wzrastać ekspresowo a teraz spada powoli bo nikt nie chce oddawać poza paroma desperatami!