Jak nie friz to january przejmuje dla kogoś innego, ale zobaczcie co się dzieje na easycall po ogłoszeniu że januar wchodzi tu będzie to samo. Sprzedaż zorganizowanej części przedsiębiorstwa, zbieranie akcji z ulicy, wczoraj komunikakty o sprzedaży akcji przez głównych akcjonariuszy na cywilno-prawnej, dzisiaj po sesji może już będzie espi to się wszystko wyjaśni.
Też prawda, może to nie być January, tylko wszystko zbiega się z terminami, friz mówił o wejściu na giełde do lutego tego roku jakoś miało być więcej informacji .
Jedno jest pewne. Coś grubego się tu szykuje. Moim zdaniem nie Friz ale liczę, że to duży J. To by znaczyło, że jest plan na tę spółkę i tylko się cieszyć... Zobaczymy...
Wzrosty już miałeś urosło z 0,10 zł 2000% do tej pory jeżeli przegapiłeś jak rosło twoja strata myślałeś że rosło pod co pod wyniki ? Ile myślisz że urośnie ponownie 2000%bo kupiłeś i tak chcesz? Nawet na Mercatorze nie ms takich fantastów a tam chociaż miało pod co rosnąć na przyszłość wykaż się refleksem i reaguj szybciej to więcej zarobisz
Dnia 2021-01-21 o godz. 13:45 ~takaprawda napisał(a): > Wzrosty już miałeś urosło z 0,10 zł 2000% do tej pory jeżeli przegapiłeś jak rosło twoja strata myślałeś że rosło pod co pod wyniki ? Ile myślisz że urośnie ponownie 2000%bo kupiłeś i tak chcesz? Nawet na Mercatorze nie ms takich fantastów a tam chociaż miało pod co rosnąć na przyszłość wykaż się refleksem i reaguj szybciej to więcej zarobisz
A ty coś się tak do kolegi przyj.bał ? Facet raczył wyrazić swoją radość i nadzieję na szybkie wzrosty a ty co ?!?!? Na podstawie krótkiego wpisu cytuję: ,,Lecimy!!!!! Na to czekaliśmy!!! Mega info i wreszcie sensowne wzrosty przed nami". wysnułeś całą teorię, że kiepsko u niego z refleksem, że fantasta z niego, że chce ponownego wzrostu o 2000 % (ja także chcę o 9999% ! ) itd. Wydaje się, że jesteś typem dla którego dzień bez zje.ów dniem straconym a na forum leczysz swoje frustracje. Chcesz się przyje.ać ? Do mnie się przyj.b ale w realu !!! Jak nie masz nic sensownego albo choć dowcipnego do napisania to NIE PISZ WCALE ! Żegnam pana ... ozięble.
“ma obowiązek nie później niż w ciągu 4 dni roboczych od dowiedzenia się o zmianie udziału lub nie później niż w terminie 6 dni sesyjnych od dnia transakcji na regulowanym lub alternatywnych systemach obrotu przekazać tę informację do publicznej wiadomości, “