teraz zjazd na 18. Pisalem, że wzrośnie do 25 i sprzedałem. A teraz poleci do 16-18 zl. Od 18 można zacząć kupować. Nie ma podstaw do wzrostów a nawet utrzymania, a wyniki za I i II kw będa słabe
Zyski za IVQ 2020 beda dobre a za IQ 2021 znakomite. Ale fakt to jeszcze nie czas na kurs powyżej 70. To wartość przy produkcji jaka była w automotive w 2017. Ale po potwierdzeniu dywidendy jest szansa na 4x,xx. Pozdrawiam
Dobra wróżko podziel się źródłem informacji o zyskach za 2021 :)
Nawiasem mówiąc, z mojego doświadczenia każdy kto jest pewny tego, że kurs akcji pójdzie w górę siedzi cicho, modli się żeby nikt innym o tym się nie dowiedział i dobiera ile wlezie. Też tak robię.
Pracuje w automotive :). Zresztą nie tylko Sanok co niektórych zaskoczy ale też np Alumetal. Poza automotive np Amica czy też Forte. Świat produkcji w Pl to nie jest znowu tak duży
Pożyjemy, zobaczymy. Niestety, fabryka fabryce nierówna - jedni są zarobieni po uszy, drudzy mają kłopoty z dostawami i zamówieniami. Trzymam kciuki za Sanok ale dopóki nie zobaczę raportu za Q1 2021 to nie uwierzę.