• Prośba do zarzadu Krezusa. Autor: ~Student [83.4.199.*]
    Szanowni panowie .  Bądzcie tak uprzejmi i napiszcie jakiś komunikat dla inwestorów  takich jak ja co kupili wasze akcje  a teraz nie mają ani akcji ani pieniędzy. Napiszcie co wy jako zarząd  planujecie zrobić i co my inwestorzy mamy zrobić aby odzyskać swoje pieniądze.
  • Re: Prośba do zarzadu Krezusa. Autor: ~programz [89.151.43.*]
    aleś Ty naiwny. Te prostaki pisać nie potrafią. Ale to nie powód że nie dostaniesz od nich odpowiedzi. Mają wszystkich poza sobą w d..e.
  • Re: Prośba do zarzadu Krezusa. Autor: ~klocek [178.42.189.*]
    Dnia 2021-01-21 o godz. 09:37 ~Student napisał(a):
    > Szanowni panowie .  Bądzcie tak uprzejmi i napiszcie jakiś komunikat dla inwestorów  takich jak ja co kupili wasze akcje  a teraz nie mają ani akcji ani pieniędzy. Napiszcie co wy jako zarząd  planujecie zrobić i co my inwestorzy mamy zrobić aby odzyskać swoje pieniądze.

To może ja ci napiszę...
    Nie ma takiej firmy Krezus. A jak nie ma firmy to nie pieniędzy. I tyle.
  • Re: Prośba do zarzadu Krezusa. Autor: ~Student [83.4.212.*]
    Odpisałeś mi że nie ma takiej firmy Krezus w Toruniu.  Bardzo ładnie to jeszcze powiedz mi wobec tego do kogo i gdzie ja mam napisać  w sprawie odzyskania moich pieniędzy, bo w swoim czasie grałem legalnie akcjami legalnej firmy z Torunia firmy Krezus.  Teraz  Zarząd Krezusa Wycofał akcje z giełdy i co  zniknęła firma.   W cywilizowanym  kraju tak być nie może. Bo to wygląda na          oszustwo .Mnie w tej chwili Krezus jest zobowiązany zwrócić 22000zł.  za nie sprzedane akcje.  Wobec tego muszę zwróci  się  do Sadu Rejonowego w Toruniu i Zarząd Krezusa  będzie musiał  dodatkowo ponieść koszty  postępowania  Sądowego.
  • Re: Prośba do zarzadu Krezusa. Autor: ~Trek7 [5.173.9.*]
    Masz rację student niewiadomo dlaczego przynajmiej nie informują o stanie posiadania przez każdego z akcjonariuszy rozumiem że sprawa jest rozwojowa ale jak pewnie rozumiesz i wiesz sprawy w Polskich sądach trwają jeszcze nam się prezesy rozchoruja i tak dalej i tak dalej. ale powinni nas poinformować o naszych akcjach albo napisać do KDPW gdzie wysłał nasze akcje przecież nic nie wiemy ???
[x]
KREZUS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.