Po prostu nie skupią 200tyś szt przy tych obrotach w pół roku. Ale... ja uważam, że zaraz się tutaj pojawi jakiś znajomy Cieszewskiego albo naszych królików i podkręci obroty co podkręci możliwości skupu przez spółkę, nie bez powodu były zakupy prowadzone przez osoby blisko związane z zarządem co spółka raportowała i nie bez powodu Cieszewski nadal na tych akcjach siedzi. A kolejne mocne info jest w drodze. Kurs wystrzeli, tu się tylko nasuwa pytanie "kiedy?".
Dnia 2021-02-02 o godz. 14:09 ~Arur napisał(a): > Ja nie obstawiam tylko odpowiadam ile Ciszewski zapłacił za akcję. Gdy kupował swój pakiet zapłacił 7 zł od sztuki.
Alf~red chciał zabłysnąć, wyszło jak zawsze..., a Twoja informacja ciekawa.
1 czerwca 2020 Sytek zbył 679 000 akcji po 7 złotych. Ciszewski tego dnia nabył 453 000 akcji. Razem posiada 466 500, tj. 5,13%. Tego dnia zawarł też umowę inwestycyjną wg której nabędzie 800 000 akcji po 45 złotych w drodze subskrypcji prywatnej z wyłączeniem pp dla innych. Inwestycja dojdzie do skutku po spełnieniu warunków umowy.
Inwestor będzie miał prawo uczestnictwa w IPO spółki z Grupy na zagranicznym parkiecie na warunkach oraz w terminach oferowanych innym inwestorom.
Dnia 2021-02-02 o godz. 14:53 ~Arur napisał(a): > 1 czerwca 2020 Sytek zbył 679 000 akcji po 7 złotych. Ciszewski tego dnia nabył 453 000 akcji. Razem posiada 466 500, tj. 5,13%. Tego dnia zawarł też umowę inwestycyjną wg której nabędzie 800 000 akcji po 45 złotych w drodze subskrypcji prywatnej z wyłączeniem pp dla innych. Inwestycja dojdzie do skutku po spełnieniu warunków umowy. > > Inwestor będzie miał prawo uczestnictwa w IPO spółki z Grupy na zagranicznym parkiecie na warunkach oraz w terminach oferowanych innym inwestorom.
Znałem to info, ale oprócz pierwszego zdania :) Dzięki.
Dnia 2021-02-02 o godz. 14:53 ~Arur napisał(a): > 1 czerwca 2020 Sytek zbył 679 000 akcji po 7 złotych. Ciszewski tego dnia nabył 453 000 akcji. Razem posiada 466 500, tj. 5,13%. Tego dnia zawarł też umowę inwestycyjną wg której nabędzie 800 000 akcji po 45 złotych w drodze subskrypcji prywatnej z wyłączeniem pp dla innych. Inwestycja dojdzie do skutku po spełnieniu warunków umowy. > > Inwestor będzie miał prawo uczestnictwa w IPO spółki z Grupy na zagranicznym parkiecie na warunkach oraz w terminach oferowanych innym inwestorom.
Co myślisz o JC w kontekście tej umowy ? Ja mam mieszane uczucia, chociaż w porównaniu z tym co czyni na innych spółkach, tutaj cierpliwie czeka, czyli widzi możliwości...?
To nie jest pierwszy lepszy chłystek z forum bankiera, on tutaj siedzi nie bez powodu, I nie bez powodu wywalczył sobie prawo do objęcia kolejnych akcji po za kolejnością.
Dnia 2021-02-02 o godz. 16:52 ~red napisał(a): > Czy chłystek ,czy nie chłystek ,to sie okaże...Na razie jesteście regularnie zasypywani akcjami i z 10 wyjść nie możecie
Dnia 2021-02-02 o godz. 16:49 ~Michał napisał(a): > To nie jest pierwszy lepszy chłystek z forum bankiera, on tutaj siedzi nie bez powodu, I nie bez powodu wywalczył sobie prawo do objęcia kolejnych akcji po za kolejnością.
No właśnie i jak się zachowa dalej ? Na razie ze strony AF idzie wszystko po sznurku, tylko może w czasie się przeciąga o jakiś miesiąc, zaraz będzie dwa... Czy to nie będzie przyczynkiem do komplikacji ?