Bał wa nku 40 tys zysku po 3 kwartałach na takiej kapitalizacji ? Zadłużenie bardzo wysokie. Prezes ucina wszystkie spekulacje i przyznaje ze nie wie ocb i ze ta podbitka nie ma żadnego związku z sytuacja w firmie. Myślałem ze jesteście inteligentni. Pewnie ci co weszli na początku już wyskoczyli ale mam nadzieje ze jesteście zachłanni i siedzicie z akcjami i jutro się potraktujecie po tym info od prezesa
Dokaldnie on jest bez akcji i bardzo lubi ten walor:)
Zastanawia mnie sprzedaż maseczek ze smyka jaki to da realny zysk tej firmie.
Jezeli beda duze zyski
A zarząd ucina bo nie moze dać kierunku to tak jakby miał naganiac na akcje to jest karalne i stad u nich powaga sytuacji.
Jezeli zysk z maseczek bedzie ogromny to ta podbitka ma sens:)
Jeżeli ty je masz to ci współczuje kolego. Jutro zobaczysz pierwsza osoba się wyłamie i nie będzie tego komu łapać. Widłowy jutro wjedzie na bank :) nikt przy zdrowych zmysłach po takim komunikacie od prezesa nie tknie tego kijem bo żadnego info nie będzie koniec kropka. Ew info ze prezes zwrócił się do knf o wyjaśnienie sytuacja albo i na odwód
Buahhahahahahah zamówię w smyku bawełniana maseczkę dla mojego dziecka buahhahahaha czy wy się słyszycie ? Juz cie wypunktowalem do 0 wisisz kolego na haku i możesz skamleć ile ci się podoba. Już pomijam kłamstwa o 80 gr wartości księgowej. Chyba wam się 0 za dużo na klawiaturze wcisnęło. Chcesz dobre typy to wał śmiało podrzucę ci może w końcu coś zarobisz :)
To nie chodź i nie rób bajzlu na forach innych spółek prosta zasada. Naciągasz innych na to coś twoja sprawa ciebie dojada za posty typu INC wchodzi itd. Zmanipulowaliscie kurs tej spółki tak ostro ze aż prezes się musiał odciąć. Róbcie sobie syf ale na forum tego cuda a nie gdzie indziej