Sugeruje poczekać na realizacje ; ) Jak ktoś ma problem z wyszukaniem definicji: Długa biała świeca bez lub z niewielkimi cieniami. W trendzie wzrostowym może oznaczać kontynuację wzrostów natomiast w trendzie spadkowym odwrócenie trendu.
Z kolei dla techników jeszcze ważna informacja. RSI teraz to - około 74.5 a przy poprzednim wybiciu doszło do 95. Czyli jeszcze mamy przestrzeń dużą do wzrostów Polecam analizę techniczną ponieważ tutaj działa co już udowodniłem.
Dnia 2021-01-20 o godz. 18:33 ~Franek napisał(a): > Z kolei dla techników jeszcze ważna informacja. > RSI teraz to - około 74.5 a przy poprzednim wybiciu doszło do 95. > Czyli jeszcze mamy przestrzeń dużą do wzrostów > Polecam analizę techniczną ponieważ tutaj działa co już udowodniłem. > Grubas rządzi i kurs rośnie
Z kolei dla techników jeszcze ważna informacja. RSI teraz to - około 74.5 a przy poprzednim wybiciu doszło do 95. Czyli jeszcze mamy przestrzeń dużą do wzrostów Polecam analizę techniczną ponieważ tutaj działa co już udowodniłem.
Dnia 2021-01-20 o godz. 18:33 ~Franek napisał(a): > Z kolei dla techników jeszcze ważna informacja. > RSI teraz to - około 74.5 a przy poprzednim wybiciu doszło do 95. > Czyli jeszcze mamy przestrzeń dużą do wzrostów > Polecam analizę techniczną ponieważ tutaj działa co już udowodniłem. > Po takich wzrostach korekta nastąpiła ale dalsze wzrosty są na horyzoncie