jeżeli ktoś potrafi cos powiedzieć na temat tej platformy mam obawy czy nie jest to kolejna piramida finansowa miałem okazje wczoraj prześledzić fragment gry na bitkojnie moje obawy wzbudza dziwne naganianie po za tym gość .który mnie wprowadzał widział moje ruchy na swoich monitorach zachodzi wiec obawa ze wpuściłem konia trojańskiego .
To oszuści nic nie wiedzą .tylko wołają o doładowanie konta. Brak jakiegokolwiek kontaktu i nie można doładować samemu konta gdy na przakład jest mergin
Uwaga. Niro trade i ich brokerzy używają numerów telefonów osób, które nie mają nic wspólnego z ich rynkiem, aby uzyskać kontakt telefoniczny. Co godzinę otrzymuję od nich cyberatak telefoniczny. Nazywa się to brudną robotą! Kiedy natarczywie proszą Cię o zweryfikowanie konta poprzez wysłanie dokumentu tożsamości, aby doprowadzić Cię do ich oszustwa! Nie mają wiarygodnego certyfikatu ssl na stronie internetowej i jesteś automatycznie chroniony przez komputer lub nawet operatora internetowego. NIE wysyłaj żadnych numerów kart kredytowych ani dokumentów tożsamości. To jest moja rada!
Niro Trade to oszuści i złodzieje. Nie można od nich wypłacić ani złotówki. Żądają skan dowodu i karty kredytowej aby robić dalej przekręty, Bez przerwy domagają się wpłaty większych środków. Jeżeli dokonasz jakiejś wpłaty to możesz zapomnieć o zwrocie tych pieniędzy.
Udało Ci się odzyskać pieniądze? Ja wpłaciłam 250 euro. Teraz wydzwaniają i proszą o skan dowodu. Oczywiście nie wysyłam, bardzo nachalni, chcą aby wpłacić więcej. W momencie kiedy powiedziałam, ze chce się wycofać i wypłacić 250 rur, dziewczyna z ukraińskim akcentem powiedziała ze NIE MOGĘ, dopóki nie podam dowodu. Jaka jest szansa, ze odzyskam pieniądze? Jak zamknąć konto?
Z góry dziekuje za informacje
Człowieku, różne słowa cisną mi się na usta, skąd Ty wziąłeś 20 000 euro, kiedy nie umiesz napisać porządnie słowa "może"?
Skąd Ty się wziąłeś?
Gdzie się uczyłeś?
Dlaczego popelniasz tak kardynalny błąd?
Skąd ludzie tępi na tak podstawowym poziomie biorą takie pieniądze?
Zdradźcie mi tę tajemnicę życia
Hamy wymuszają wzięcie kredytu
Hcieli mnie naciągnąć ale nie miałem Numerów Onlain Banku
Ja włożyłem 1100 Euro i ciągle mnie gnembią o następną wpłatę.
Kredytu nie wziełem
Chcieli żebym wzioł 15000 euro kredytu jak powiedziałem że nie wezmę ta ruska ździra się wściekła
Ja zablokowałam numery, dzwonili z innych też blokowałam, nie odbierałam telefonów i po jakimś czasie dali mi spokój. Pieniędzy oczywiście nie odzyskam
Jak to co zrobić? Skoro przelew poszedł to bank może ustalić gdzie to wysłano zapewne konta matki zarejestrowane na bezdomnych. Ale taki przelew da się zablokować i sądownie zrobić zajęcie komornicze na tą kwotę
Zglos np do Komemdy Stolecznej Policji. Tam maja specjalny wydzial ds. przestepczosci internetowej i scigaja oszustow z niezlymi rezultatami. Gdy trzeba wspolpracujac nawet z Interpolem i ukrainska policją.
Oni wyłudzają dane osobowe jeśli podałaś skan karty bankomatowej i wpłata z 3cyframi z karty zablokuj ją szybko. Będą robić przelewy z twojej karty a jak zrobisz skan dowodu wezmą na niego duży kredyt. Potrafią wydzwaniać z fałszywych numerów i udają pracownika banku. Dobrze że nic im nie wpłaciłem a próbowali wyłudzić przelew podając się za mnie bank to sprawdził i okazało się że wysłane było z Meksyku. TO ZŁODZIEJE
Uwaga. Niro trade i ich brokerzy używają numerów telefonów osób, które nie mają nic wspólnego z ich rynkiem, aby uzyskać kontakt telefoniczny. Co godzinę otrzymuję od nich cyberatak telefoniczny. Nazywa się to brudną robotą! Kiedy natarczywie proszą Cię o zweryfikowanie konta poprzez wysłanie dokumentu tożsamości, aby doprowadzić Cię do ich oszustwa! Nie mają wiarygodnego certyfikatu ssl na stronie internetowej i jesteś automatycznie chroniony przez komputer lub nawet operatora internetowego. NIE wysyłaj żadnych numerów kart kredytowych ani dokumentów tożsamości. To jest moja rada!
Zgadza się dziewczyna ma wschodni akcent tysiące telefonów za każdym razem chce żebym wpłacił 1000 euro dzwonią z różnych telefonów wczoraj dzwoniłem na te numery odebrały prywatne osoby mówić ja nie dzwoniłem a ja rozmawiałem z tymi numerami od 20 min. Do godziny jak oni to robią z tymi telefonami