Ff zebrany panowie to pojdzie do gory.
Wasze watki trochę nie na miejscu az slabo sie to czyta.
Wy zarobić to przy krawężnikach możecie w sezonie co najwyżej
Chcesz rzetelnych info ? Proszę. Ff zebrany ? Zbierane to było pewnie około 3 dni temu poszło info na disc rdowa grupę i zrobił się bum. Tutaj nie ma logiki. Naganianie i tyle. Zysk 40 tys po 3q ? Przecież tego żartem nie da się nazwać. Cyrki na innych forach jakie to nie jest cudo. Jaka to torpeda na 2 zł się szykuje. INC wchodzi ppk wchodzi ofe wchodzi to tylko cześć nagonki. To już nawet nie jest śmieszne pomijając naganiaczy to bardziej bawią osobowy nagonione przez nich. Jeżeli uważasz ze to rośnie pod jakies mityczne info to jesteś jednym z nich. Zobacz co się działo na parcel technik i sobie znajdziesz odpowiedz bo tam dalej czekaj na to info tylko kurs im ucieka w dół hahahahahahahahahahah .
Mozesz sprzedać w tej sekundzie wszystko co masz kurs nawet tego nie poczuje:)
Albo juz jesteś poza peronem i jesteś zły, znam takich jak ty jedni naganiaja bo kupił za 500zl a drudzy naganiaja żeby spadlo bo juz sprzedał i za peronem jest.
Powinni takich blokować na koncie inwestycjnym nie mniej jak 100 000zl i byłby spokoj na forach :)
I to twoja odpowiedz ? Buahahhahahahahahahahahahahahahahaha. Niezły z ciebie ynwestor synuś. Pojedziesz na sankach z tata po obiedzie chyba. Jakby nie było nagonki na innych forach to tutaj by nikt nie przyszedł was obrzucać błotem. Robisz chlew to się licz z konsekwencjami synku. Wisi mi to i powiewa co sobie tutaj wypisujecie :)
Widziałem widziałem. Spółdzielnia juz prawie wysiadła. Wrócę tu za 3 dni się pośmiać ale cb już tu nie będzie :) zaklad ? Nie masz kolego żadnych argumentów naganiacie po innych forach i to jest efekt. Zysk 40 tys po q3 buahahhahahahahahahah. Ale ktoś wam pcha kasę do kieszeni. Gratulacje ubraliscie sporo osób
co mnie interesuje jakas spoldzielnia ona nie ma zadnej akcji , po co sie nakrecasz mlody. Sprzedales wroc kiedys i tyle. Nie ucz sie przebywania na forum i pisania jakis zali. Trzymaj fason malolat
Nie ma akcji a kto chodzi i nagania po innych spółkach? Kto puszcza info do skupu na jakiś diacor dach i innych grupa buahahhahahahahah zobaczymy za 3 dni synek. Już stawiają batony po 25 k akcji a to wszystko łyka ulica głodna szybkiego zysku. Powodzenia w inwestycjach kolezko :) Zacznij rozmawiać bardziej merytorycznie niż ptrz gruby zbiera będzie odjazd :)
I jak tam ? 6 zł mowisz ? Dystrybucja gołym okiem amatorze. Ruch wygasł bo wszyscy co mieli kupić już kupili i teraz będzie płacz :) wypij mleczko i do spania niuniu
hahahahha zobacz wolumen kupna mlody dzis 60groszy sie zamknie jak puszcza :) Na spaniu zrobią leszczyne. Nie masz akcji to albo nie komentuj albo dawaj jakies opinie czy cos co jest zwiazane z kursem albo spolką , a takie wypociny sobie daruj:) pojdzie na grubo, jak inne spolki w ktorych bylem :)
Już ci napisałem amatorze ze 40 k zysku netto to śmiech, galerie zamknięte pomoc z tarczy oznacza tylko jedno, słaba sprzedaż. Nie masz żadnych argumentów oprócz spekulacyjnego wzrostu zrobionego przez grupę naganiaczy na obronę tej spółki. Chcesz gadać o spółce ? Dawaj jej plusy ?
Buahahahahahhaahahahhaahha to jest dogrywka a nie widły hahahahahahahahahahahahahahahah co za ynwestor hahahahahahahaha. Teraz już mam pewność l e szczu ze jesteś od tej spekuly. Buahahahahahahahahahah 60 groszy na dogrywce widziałeś jak ktoś wrzucił z was zlecenie i piszesz ze to widły hahahahahahahahahahahha chyba w twoich gacia ch buahahahhahahaha
mlody co ty miales z czytania ze zrozumieniem? od pierwszego postu widzisz inne wyrazy niz ja napisałem:)
Jestes jeszcze za mlody zeby za inwestowac , kluczem dla ciebie to bedzie czytanie ze zrozumieniem wyczucie rynku Spolki z potencjalem Potrenuj bez inwestycji bez forum I wtedy pomysl o akcjach :) Jak masz jakies srodki finanoswe(od mamy czy moze pracujesz) i chcesz zysku w jeden dzien , to pojedz do jakiegos miasta i zagraj w kasynie:)
Odpisze ci ostatni już raz. Po pierwsze każdy widzi co napisałeś. Po 2 ty mowisz o cierpliwości i zysku nie w jeden dzień ? Wchodzisz w spółkę która od 2 msc urosła z 200 czy 300 proc i chcesz tutaj 6 zł ? Umiesz wyliczyć jaka byłaby wtedy kapitalizacja ? Prawie 130 mln i ty przy 40 tys netto zysku za 3 kwartały chcesz coś takiego tutaj widzieć ? Buahahhahahaha. Wiesz jakie wtedy będą wskaźniki ? Widziałem tez ze wisisz na haku na parcel tech i to mi jeż wystarczy. Nie masz ŻADNYCH giełdowych podstaw i dość mam już dyskusji na takim poziomie. Jesteś DAWCA KAPITAŁU pogódź się z tym
Miałem ci nie odpisywać ale nie mogę się powstrzymać. Prezes wam uciął wszystkie spekulacje i widać jak na dłoni ze się nadziałes na hak les z czu hahahahhahahaahhahahahahahahah
Czekaj czekaj niech każdy tutaj widzi
Mercator - rękawiczki w pandemii zysk 1 mld rocznie kapitalizacja 4 mld
Columbus- jedna z jak nie największa firma z oze w Pl gałęzi bardzo dynamiczego przemysłu
Kkherbal odwrotne przejęcie i produkcja gier sokół na pokładzie.
I uwaga potężny hurtimex ODZIEŻ DZIECIĘCA podczas pandemii a prezes sam mówi ze tu jakaś spódzielni siadła i on nie wie ocb i nic na spółce się nowego nie dzieje
Buahahahahhahahahahahahahahahahhaha ale w akcjonariacie za to potężny INWESTOR z 10 k akcji buahahhahahabababbaba
Merytorycznie: - rating CCC- (duze ryzyko bankructwa) - zysk 1 grosz / akcje, czyli c/z > 50, mega drogo - slabe perspektywy - odziezowka ledwo zipie, Gatta wlasnie bankrutuje - jesli spolka ma fundamenty to sie po cichu zbiera akcje, a nie trabi na kazdym forum naganiajac ulice - dzisiejszy komunikat zarządu - spółka walczy o przetrwanie i nic sie nie szykuje nowego
Pandemia spowodowała konieczność dopasowania działalności gospodarczej do zmienionych warunków funkcjonowania, co jest często wręcz warunkiem przetrwania dla wielu firm. Obowiązkiem Zarządu jest praca i podejmowanie codziennych działań w celu sprostania temu wyzwaniu i na tym wyłącznie się skupia.