Uważam że to słaby pomysł bo kolejne zamówienia z Indonezji wstępny raport kwartalny i przejęcie na rynek główny to wszystko w najbliższym czasie przed nami
Nie zapominaj Kolego o ESPI w sprawie Wrocławia. Procedury administracyjne w czasie pandemii czasami się przeciągają, ale to nie zmienia grudniowych informacji
Przeciez kupuj plotki sprzedawaj fakty . To już wszystko w cenie. Ja sprzedaje jutro a mam bardzo dużo akcji dlatego zarobi ten kto pierwszy sprzeda. Tak jak pisze Olo i kazik11969 oni też zaczynają sprzedaż biomaximy a kazik1969 wchodzi w inno.
Żeby coś sprzedać, trzeba najpierw to mieć. Rzeczywiście ESPI o przetargu na ok 4,5 mln z w drodze, a ty raczej chcesz kupić, aby potem zarobić. A jeśli powtórzy się zapowiadany w grudniu kontrakt z Indonezją na np. 2 mln USD to rzeczywiście bardzo mądrze postąpisz, jak stąd odejdziesz. No ale to Twój wybór. Na Pozbudzie było podobnie jak zawracali do 2,1 a dzisiaj przebiło 2,8, zaledwie w kilka dni. 35 % piechotą nie chodzi, ale co wyleszczyli na 2,1 to ich zysk. Czas pokaże, na giełdzie wygrywają cierpliwi.
Jejku ale ten Kazik wspaniałomyślny. Informuje publicznie zanim będzie sypać, aby każdy mógł za wczasu sprzedać i uniknąć straty. A Kazikowi wszystko jedno, czy sprzeda wyżej czy niżej. Skłonny jest poświęcić swe zyski dla ogółu. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Takie uczciwe, wspaniałomyslne społeczeństwo w 21 wieku. A ja jak ten sknera zawsze chciałbym sprzedać drogo to co tanio kupiłem. Od dziś zmienię się, będę kupować drogo, a potem sprzedawać bardzo tanio. Tak aby inni też zarobili. Będę też informował zanim sprzedam, żeby wiedzieli I czekali z koszyczkami na tani papier. I w drugą stronę, zanim kupię obwieszczę publicznie swoje zamiary, aby każdy dobry człowiek mógł sprzedać mi po korzystnej dla niego cenie. Jestem nowym człowiekiem, dziękuję!
Popatrzcie: stało na K 77, dołożyłem testowo K 10, później podokładali inni. - Po transakcjach: najpierw obsłużone 13:03:04 27 szt, 13:05:51 73 szt, 100 szt, i dopiero 13:17:04 77 szt i dopiero (moje) 10. Czyli pierwsze 200 leżało na ukrytym. Coś to Wam mówi ?
Dnia 2021-01-20 o godz. 13:32 ~Cina napisał(a): > 200!! matko święta szykuje się ty mega odpał :D > Skretynienie ludzi na tym forum przekracza kolejne granice.
Cina, ja nie napisałem, że 200 robi różnicę, ale był to tylko przykład ilustrujący powszechną praktykę ostatnich tygodni.
A Ty, kolego, zamiast pomyśleć, walisz zaraz o skretynieniu i psujesz atmosferę wątku. Czy nie widzisz potrzeby spokojnej debaty ? Po co te prowokacje ?