walne - niepotrzebne! bo i o czym gadać? o strategii? a co to jest strategia? chociaż....mazgaj może wygłosić najwyżej mowę, jak doprowadzić do bankructwa, na przykładzie almy, lub krakchemii!
bardzo bym chciał żeby urosło, bo jestem tu udupiony jak nigdy nigdzie, ale jak spojrzeć co zrobił z almą i krakachemią to strach żeby tu nie było tego samego! Zresztą od dawna jestem zdania że gdyby nie osoba mazgaja to już przed pandemią było by rekomendowane 5,40!
Tylko p.Mazgaj i Mazgaj, a może zwrócicie uwagę na p.Kolańskiego. Ile akcji kupił p.Mazgaj a ile p.Kolański (pisałem niedawno) i kto chciał kupić w zaproszeniu do sprzedaży 15,5 mln akcji. To tak pod rozwagę kto stoi za niskim kursem, bo wg mnie p.Mazgaj tylko przy okazji dokupił.
zgadza się co do tego kto ile kupił, ale mi chodzi o to że duzi gracze maja prawo i na pewno boją się firmy za którą stoi ktoś kto doprowadził poprzednie firmy do bankructwa!
p.Mazgaj jest jednym z kilku znaczących akcjonariuszy i nie widzę aż takiego zagrożenia, jakby miał powyżej 50% to pewnie nie kupiłbym akcji Vistuli oraz Bytomia