• stołki rozdane Autor: ~ojj [37.47.32.*]
    walne - niepotrzebne! bo i o czym gadać? o strategii? a co to jest strategia?
    chociaż....mazgaj może wygłosić najwyżej mowę, jak doprowadzić do bankructwa, na przykładzie almy, lub krakchemii!
  • Re: stołki rozdane Autor: ~W_zielonym_gaju [37.30.26.*]
    Mazgaj nie udowadnia niczego słowem, lecz czynem i to widać w Krakchemii czy też byłej Almie
  • Re: stołki rozdane Autor: ~Oko [188.146.102.*]
    Tego się boję najbardziej, jego czynów!
  • Re: stołki rozdane Autor: ~Money [89.64.68.*]
    Bardzo straszycie. A tymczasem koniec sporu otwiera przestrzeń do wzrostu kursu akcji
  • Re: stołki rozdane Autor: ~ojj [37.47.32.*]
    bardzo bym chciał żeby urosło, bo jestem tu udupiony jak nigdy nigdzie, ale jak spojrzeć co zrobił z almą i krakachemią to strach żeby tu nie było tego samego!
    Zresztą od dawna jestem zdania że gdyby nie osoba mazgaja to już przed pandemią było by rekomendowane 5,40!
  • Re: stołki rozdane Autor: ~Jan [83.23.210.*]
    Tylko p.Mazgaj i Mazgaj, a może zwrócicie uwagę na p.Kolańskiego. Ile akcji kupił p.Mazgaj a ile p.Kolański (pisałem niedawno) i kto chciał kupić w zaproszeniu do sprzedaży 15,5 mln akcji. To tak pod rozwagę kto stoi za niskim kursem, bo wg mnie p.Mazgaj tylko przy okazji dokupił.
  • Re: stołki rozdane Autor: ~ojj [37.47.32.*]
    zgadza się co do tego kto ile kupił, ale mi chodzi o to że duzi gracze maja prawo i na pewno boją się firmy za którą stoi ktoś kto doprowadził poprzednie firmy do bankructwa!
  • Re: stołki rozdane Autor: ~Jan [83.23.210.*]
    p.Mazgaj jest jednym z kilku znaczących akcjonariuszy i nie widzę aż takiego zagrożenia, jakby miał powyżej 50% to pewnie nie kupiłbym akcji Vistuli oraz Bytomia
  • Re: stołki rozdane Autor: ~Ojjj [188.146.102.*]
    udziały udziałami ale nazwisko antyreklamę robi i to niezłą ! jak bym nie miał to od tego człowieka trzymałbym się bbbbaaaaaaaardzo daleko!
[x]
VRG 2,61% 5,50 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.