Przestańcie robić nagonkę na innych forach na to cudo. Schemat znany i lubiany. Ktoś zbierał pod info ? Chyba info na dis cord a teraz pcha ciepłego kartofla do rak innych ludzi. Takie rzeczy mogą dziać się tylko w pl
Przestań nikt ci tu nie odpowie. Zepchną twój temat na sam dół. Ogólnie gdyby nikt nie chodził na inne fora to nie byłby tutaj mnie i ciebie. Robią syf i naciągają ludzi. Ze ktoś się daje jeszcze na to nabierać
Jakbys kolezko nie chodził i nie pisał na innych spółka sprzedałem spółkę x i kupiłem hurtimex to mnie by tutaj nie było. Mam gdzieś łosi co pakują wam kasę w kieszeń bo jak ktoś się na takie coś daje nabierać to jest upośledzony i tyle :) Ale robicie syf na innych forach i to jest ta mija zazdrość.
Buahhahahahahaha co tu się odwala, kolejna złota spółka hahahahahahahahhaha ofe wchodzi w spółkę groszowa buahahhahahahahahahahahahahahahhha. Poziom postów tutaj to jest istny majstersztyk.
frajer nagania na kazdy forum na to gówno, wynika, ze dzis sprzedal 500 spółek hurtimex- takiej .ujni to ciezko na calym NC znalezc, rating CCC-, zadłużony pod korek, ujemna rentowność, zyski operacyjne na minusie, w porywach do 1 grosza/akcje, w zyskach trend spadkowy. w jednym zdaniu - HURTIMEX to BANKRUT i ta akcja promocyjna to chyba nagonka na wyjscie z trupa
Umowa z pepco wchodzące tutaj ofe. Jakies firmy odkupujący tu udziały ahahhahahahahahahahhahh a najlepsze jest to ze ktoś to pisze z pytajnikiem bo myśli ze w razie w będzie chroniony i nie podpada to pod manipulacje hahahahhahhahhahhahh
Dopóki chodzą i robią gnój na innych spółkach to trzeba z nimi jechać. Niech siedzą tutaj i wypisują dalej takie rzeczy i naciągają naiwniaków ale bez tego całego syfu.
,,tutaj są fundamenty” a tak serio to nie sądziłem ze można wyciągnąć tak zadłużona spółkę do takiej akcji. No nic niech jelenie im oddają kasę ale chodzenie po innych forach trzeba ukrócić bo się pogadać nie da przez to szambo.
Za każdym razem jak zobaczymy ich posty na innych spółkach typu spółka x to śmieć a hurt to złoto imperia trzeba to podbijać. Niech kupują i sprzedają sami sobie
Ja nie rozumiem ludzi, jest tyle spółek które wystrzela. Jestem obecnie na 2 spółkach których przejęcie jest niemal pewne i chodzi tutaj o gry. W jednej jest nawet ciszewski i tam widać powolne zbieranie a tutaj ? Tutaj jest 2 dniowy skok i będzie ziemia za niedługo. Spółek nie podam bo nie chce naganiać. :) ludzie używajcie głów a nie kupujecie coś co po 100 proc w przeciągu miesiąca urosło :)
Ależ tu się zebrał krąg dobrych wujków. Tu będzie grane i to wysoko bo to jest jedna z nielicznych spółek na NC na której nic się nie działo. To samo pisałem kilka miesięcy temu na Kkherbal przy kursie ok. 30 groszy za akcję i kto posłuchał to jest ustawiony do końca życia. Tu będzie podobnie.
Buahhahahahahaah dawaj screna ze tak pisałeś ? Kkherbal gramy był pod przejęcie a to ? To rozgrywanie wy spółdzielnia. Pokaz mi jedno dobre i adekwatne info do wzrostów tego czegoś ? A może minipowieść ze INC wchodzi albo OFE buahhahahahahahahahhaha. A ja pisałem na mercu w 2019 jak był po 2 zł żeby łykać akcje hahahahahahahhahahahahah bo pęknę ze śmiechu
Zreszta widziałeś żeby na kkherbal ktoś tak latał i naganiał wszędzie ? Ja to widziałem na parcelu i efekt każdy sobie może zobaczyć, teraz powrót na 50 gr wiec ściemniasz kolego.
Widze ze koledzy się tu rozpędzili. Ogólnie merytoryka naganiaczy leży firma z tarczami od rzadu ? Przecież to znaczy ze mieli gorsze zyski niż wcześniej jak się załapali. Ten argument już kładzie wszystko
Hahahahaha mart to inwestor z parcela
https://m.bankier.pl/forum/temat/9228759 Ta sama historia z kkherbal. Jeżeli kolego kupiłeś parcela nagoniony ta spółdzielnia to już masz po conajmniej połowie kasy. Albo to wy leśne ludki tak tutaj trolujecie
Wystarczy zobaczyć mordercom i parcela i wszystko jasne. Pisanie o januarych fundach ruchach pod nowe espi które nigdy nie nadejdzie. Klasyka gatunku, ciekawe kiedy leszcze się przestaną na to nabierać. Taka pompa jest jak wygrana w totka dla osób które tutaj kiedyś zawisły. Mam 2 takie spółki mogę wam podrzucić żebyście zrobili samo ? A ta historia z kkherbal piękna, nie wiedziałem ze można się tak skompromitować i jednocześnie być aż takim dawca kapitału. Oj ludzie ludzie
Kolejny raz ta sama spółdzielnia chce oszukać ludzi!. Osobą odpowiedzialną za to zamieszanie jest osoba o profilu na FB "Kacper Potkiewicz" - administrator grupy na FB pod nazwą "NC/GPW Spekulacja i Inwestycje". Ta sama osoba występuje na serwerze Diiscorda o nazwie "GPW" pod nickiem Bartosz96. Motyw działania jest bardzo prosty - zbierają akcje kilka dni wcześniej. Następnie w dniu podania "typu" stawiają kurs spółki na widły i latają po całym forum bankiera naganiając w beszczelny sposób na ich balon. Nieświadome ich sposobu działania osoby widząc zlecenia PKC na kupno ustawiają się w kolejce nakręcając popyt. W tym samym czasie akcje skupione przez "społdzielnię" wystawiane są na sprzedaż.
Kolejną osobą, która jest związana z K. Potkiewiczem to Andrzej Krajsucki (fikcyjne konto).
Kwestią czasu jest kiedy zostanie wam przypisany paragraf!
Pierwszy raz widze żeby osoby które są tutaj od dawna przyznały ze to jest chamska nagonka do granic. Pewnie będzie sypania jak złoto. Taka okazja może się już nie pojawić
Hahahahha na mercu piszą ze to nowa covidowka bo ma maseczki w smyku buhahahahahahahaha a sklepy cały czas zamknięte. Nie wiem kto jest bardziej śmieszny oni czy leszcze pakujące im hajs w kiermane
Widze ze kolega AA tez popłyną. Dam ci darmowa lekcje synku. Po pierwsze sklepy typu smyk są głównie w galeriach a te są zamknięte. Po 2 to jest tylko marża hurti nie jest producentem wiec może ma z 5-10 gr na maseczce. Ile osób kupuje maseczki w smyku ? Mam dalej wymieniać ? Schowasz się już ? To coś nie ma racji bytu zrobiliście chamski nagon na ta spółkę i każdy was będzie jechał za to co się rozlewa po innych forach. Trzeba nie mieć mózgu żeby dać się nabrać na takie coś. I co jeszcze może INC PPK wejdzie w spółkę o kapitalizacji 10 mln ? Buhahahahahahahahahah. Wyniki na odziezowkach przez pandemie będą najsłabsze w historii i każdy o tym dobrze wie. Tarcza ? Dobre sobie jak dostajesz tarcze to kasz spadek dochodów wiec kurs powinien iść w dół
Jeśli ktos napisze ze spółka X jest jego zdaniem ok i powinna rosnąć to jest źle -Tak? Natomiast jesli ktoś napisze że spółka X jest do dupy to wtedy jest dobrze? Tak?. Typowa mentalność Polaczków. Narzekać, jeczeć, ze jest źle i nic nie robić.