Znowu się pojawił ten co miał 300000k wystawiać i straszyć . Przez kilka dni był z nim spokój ale chyba chrzan mu się skończył i nie ma co trzeć. Niech robi te 30gr , chętnie dokupię kilkadziesiąt k w tej cenie :))))
Animator kursu się znalazł :))))
A gdzie ten co miał 300000 wystawić rano a później obudził się zlany potem i doszło do niego ,że to był tylko sen :))))))
Jak on miał?
Wk?
Kr?
Trol?
Jakoś tak :))))))
Śmierdzisz mi zwykłym łapigroszem kółkowiczem koleś... Miałeś zrobić demonstrację siły a nie piszesz tu na razie , za chwilę i takie tam . Masz 300k ? Czy nie ?
Dnia 2021-01-20 o godz. 08:44 ~Kr napisał(a): > Ja nikogo nie obrazam. A jak nie macie pojecia o inwestycjach. To wasz juz problem.ta spolke obserwuje 10 lat. I nie jest nic warta.
super inwestor ma jakies akcje a pluje na spólke ....to ile chcesz dokupic ?
Nie bardzo rozumiem co mają Inwestycje z kilku lat wstecz do tych po połączeniu z Gamedust...
Po drugie skoro masz i chcesz sprzedać te akcje to zostaw je S a nie chowasz . A takie głupie gadki jakie tu nam serwujesz nie robią z ciebie osoby wiarygodnej
Kr , Wk czy jak się tam nazywasz ...
Powiedz mi proszę jaki masz cel negowania spółki, której akcje posiadasz i straszenia ,że zbijesz kurs itd ?
Proszę o logiczne wytłumaczenie i zamkniemy temat :)
1..... facet ma dość konsolidacji za długo siedzi na INW a inne spółki urosły 2.....znajomy tych co będą rozgrywać papier, i chce na pokazać kto trzyma bank p.s 90% inwestorów reaguje negatywnie na takiego straszaka a ja za stary jestem od debiutu banku śląskiego, i może zwiększe tu pozycję
No tak też mi się wydaje, że skubiesz albo już masz naskubane i straszysz innych a może i przy okazji pogrywasz trochę na spadki a przy tak niskich obrotach nie jest to łatwe:))) a czas ucieka...
200k papieru to taki sobie straszak ale przynajmniej się trochę uwiarygodniłeś :)
Po walnym może też pokażę Ci demonstrację siły ale z pewnością nie z dwójką z przodu. Wczoraj wyskoczyłem z Boruty przy 1.18 więc miej się na baczności z wystawianiem batonika bo w agresywnym koszyku leży u mnie parę gr na tzw. strzała...