Brałeś tabletki? Co prezes ma do giełdy? On prezesuje spółce. ROBI SWOJE. Zajmij się swoją robotą, a on zajmie się swoją. Irytujące podjazdy. kurrr
Ogarnij, że wycena jest taka bo nie ma tu spekulantów, bo nie naganiają na DDI setki zjebów wokoło. Nie rozumiesz tego?
Nie pasuje wycena to sprzedaj. Nie umiesz poczekać to sprzedaj. Proste.
robię się agresywny bo mnie irytuje jak ludzie się wcinają do prezesa po dwóch jego osobistych wpisach na FB czy tam Twitterze. ogarnij, że nie masz nic do gadania w kwestii tego co gość robi ze swoją firmą, bo to JEGO FIRMA. rozumiesz to?
Tym wpisem się osmieszyles, jaka jego firma? On jest zatrudnionym najemnikiem a jego jedynym celem jest maksymalizacja zysku właścicieli czyli akcjonariuszy. Od 5 lat tego nie robi.
Nie wmawiaj mi głupot. Nie znasz gościa, więc się nie wypowiadaj na jego temat bo to słabe teorie są.
Skoro nie widzisz różnicy między https://store.steampowered.com/app/419500/Red_Game_Without_A_Great_Name/ i tym https://store.steampowered.com/app/1337920/Serial_Cleaners/
to o czym chcesz jeszcze pogadać? Bo chyba dużo nie rozumiesz. To co się podziało przez ostatnie 5 lat to odnalezienie kierunku działania, ustabilizowanie pewnych celów, ich realizacja oraz powiększanie zespołu produkcyjnego. Masz dostęp do takich danych? Nie masz, więc ściskaj te akcje jak się da i przestać wypisywać głupoty.
Ja to wiem, ty to wiesz ale prezes jest od tego żeby wszyscy to wiedzieli. Musi umieć to sprzedać inwestorom. A nie zajmować się głupotami i chwalić ile gier przeszedł.
Stary, on się może chwalić czym chce. To jego życie. To też trzeba wytłumaczyć? Jego życie, jego sprawy prywatne. Wpierdalasz się z butami w czyjeś życie. No sorry. To jest poza granicą interesu inwestora.
Wypisuje to na Twitterze i jest to publicznie dostępne. A jak pisze że gra po kilkanaście godzin dziennie to ja jako inwestor mogę zapytać czy ma czas na prowadzenie firmy w najlepszy możliwy sposób. Bo po kursie tego nie widać.
W Polsce jest już za dużo spółek spekulanckich, które nie produkują gier, a tylko ESPI. Każdy wie o kim mowa. To jest bańka, która może kiedyś zaboleć całą branżę. DD robi w drugą stronę - skupiają się na produkcji gier i budowaniu realnej wartości. Rzeczywiście mogliby trochę lepiej to sprzedać dla inwestorów. Ale jednocześnie wolę, to niż żeby pompowali bullshit. Ale ja hajs na giełdę wkładam na długi termin, wiadomo, że taka strategia może drażnić tych, którzy grają nie pod wartość spółki a pod spekulację i szybki zysk.
Nie zmienia to faktu że aktualna cena poniżej akcji emisji. To tylko świadczy z jakim pazdzierzem ma się do czynienia. Jeżeli 300% w 5 lat jest dla Ciebie sukcesem to spoko. Ja szukam okazji aby takie procenty albo i większe w pół roku wykręcić, sprzedać i potem next spółka. DDI to spółka dla miekiszonow. Czekam az trup może trochę podbije i uciekam.
Powinieneś już to dawno zrobić. Trup kur.... trup to govena, idh czy jakieś art gamesy. Nie męcz już dupy bo się zrobiłeś nudny. Wywal te akcje i nara z forum. Nie będziemy płakać