Dnia 2021-01-19 o godz. 11:16 cmpunk napisał(a):. > > Widły to może nie,ale dobrze by było,żeby skończyć na zielono. Choć może ktoś czai się z zakupem. Jakieś 150k zł i jesteśmy w pobliżu 3,30.
HAhahaAHHhhhaaaaa
Chciała by dusza do ,....... raju , ale grzechy nie pozwalają !!! totalny brak zainteresowania , nawet tu na forum 2 x 3 wpisy na krzyż a i cały rynek dzis na czerwono
Dnia 2021-01-19 o godz. 12:23 ~Putas napisał(a): > Klasyka na SNW tzn. 1-2dniowa podbitka czyli świetna okazja do wywalenia > > > > Teraz szukają chętnych do złapania po 3,06 dorzucając w małych pakietach po 600-700 akcji
Oj scett,klasyka to ty dawno nie posmakowałeś,ciągle uprawiasz jakieś wygibasy :-).
Dnia 2021-01-19 o godz. 12:23 ~Putas napisał(a): > Klasyka na SNW tzn. 1-2dniowa podbitka czyli świetna okazja do wywalenia > > > > Teraz szukają chętnych do złapania po 3,06 dorzucając w małych pakietach po 600-700 akcji
Tak samo i dzisiaj działają tylko poziomy już niższe i zaraz 3 z przodu na 2 się zamieni ,,.......
A potem z górki na pazurki ,.....
I może zaboleć bo śnieg intensywnie się topi a szorowanie tyłkiem po gołej ziemi ,.... średnia przyjemność
Dnia 2021-01-20 o godz. 16:16 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-01-19 o godz. 12:23 ~Putas napisał(a): > > Klasyka na SNW tzn. 1-2dniowa podbitka czyli świetna okazja do wywalenia > > > > > > Teraz szukają chętnych do złapania po 3,06 dorzucając w małych pakietach po 600-700 akcji > > Tak samo i dzisiaj działają tylko poziomy już niższe i zaraz 3 z przodu na 2 się zamieni ,,....... > > A potem z górki na pazurki ,..... > > I może zaboleć bo śnieg intensywnie się topi a szorowanie tyłkiem po gołej ziemi ,.... średnia przyjemność
Nie boli ciebie ręka od ciągłego marszczenia freda?
Dnia 2021-01-20 o godz. 16:31 ~J-23 napisał(a): > DWÓJECZKA już z przodu jest , a teraz nadrabiają obroty !!!!!! > > Ciekawe do ilu się posypie ??? > dolnych wideł raczej już dzisiaj nie zrobią , ale jurto też jest dzień !!!!!!!
I jutro też będziesz opitalać paprykę psu Gruchy :-).
Dnia 2021-01-20 o godz. 16:42 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-01-20 o godz. 16:31 ~J-23 napisał(a): > > DWÓJECZKA już z przodu jest , a teraz nadrabiają obroty !!!!!! > > > > Ciekawe do ilu się posypie ??? > > dolnych wideł raczej już dzisiaj nie zrobią , ale jurto też jest dzień !!!!!!! > > I jutro też będziesz opitalać paprykę psu Gruchy :-).
TAK , tak wcpunk d//sko zaboli a śniegu do ochłody jutro już może nie być w dostatecznej ilości
Dnia 2021-01-20 o godz. 16:47 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-01-20 o godz. 16:42 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2021-01-20 o godz. 16:31 ~J-23 napisał(a): > > > DWÓJECZKA już z przodu jest , a teraz nadrabiają obroty !!!!!! > > > > > > Ciekawe do ilu się posypie ??? > > > dolnych wideł raczej już dzisiaj nie zrobią , ale jurto też jest dzień !!!!!!! > > > > I jutro też będziesz opitalać paprykę psu Gruchy :-). > > TAK , tak wcpunk d//sko zaboli a śniegu do ochłody jutro już może nie być w dostatecznej ilości > > Paru minut zabrakło do DOLNYCH WIDEŁ !!!!!!!!!
Scett,co się martwisz,co się smucisz,ze wsi jesteś-na wieś wrócisz :-). Tam masz wideł pod dostatkiem :-D.
Dnia 2021-01-20 o godz. 16:51 cmpunk napisał(a): > Scett,co się martwisz,co się smucisz,ze wsi jesteś-na wieś wrócisz :-). > Tam masz wideł pod dostatkiem :-D.
wc .... i inni jak chcecie mieć widły na północ ,.... nic prostszego !!! Krótka wizyta w sklepie Gminnej Spółdzielni GS-u , kupić ww. widły postawić na sztorc i to już wszystko
a ty wcpunk z tym najmniejszego problemu nie powinieneś mieć jak będziesz w Komorowie tam te narzędzie rolnicze się na pewno dla ciebie znajdzie
Dnia 2021-01-20 o godz. 17:50 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2021-01-20 o godz. 16:51 cmpunk napisał(a): > > Scett,co się martwisz,co się smucisz,ze wsi jesteś-na wieś wrócisz :-). > > Tam masz wideł pod dostatkiem :-D. > > wc .... i inni jak chcecie mieć widły na północ ,.... nic prostszego !!! > Krótka wizyta w sklepie Gminnej Spółdzielni GS-u , kupić ww. widły postawić na sztorc i to już wszystko > > a ty wcpunk z tym najmniejszego problemu nie powinieneś mieć jak będziesz w Komorowie tam te narzędzie rolnicze się na pewno dla ciebie znajdzie >
Komorów to może i wieś,ale za twoje inwestycje kupiłbyś tam może 1-2 m2 ugoru :-). A co do wsi,to powinieneś wiedzieć,że możesz spotkać tam buchaja. A ty przecież od kołyski marzysz,żeby taką sztukę wydoić :-D.
Dnia 2021-01-19 o godz. 11:47 ~scettino napisał(a): > Dnia 2021-01-19 o godz. 11:16 cmpunk napisał(a):. > > > > Widły to może nie,ale dobrze by było,żeby skończyć na zielono. Choć może ktoś czai się z zakupem. Jakieś 150k zł i jesteśmy w pobliżu 3,30. > > HAhahaAHHhhhaaaaa > > Chciała by dusza do ,....... raju , ale grzechy nie pozwalają !!! > totalny brak zainteresowania , nawet tu na forum 2 x 3 wpisy na krzyż > a i cały rynek dzis na czerwono
Scett,jak do raju to tylko z... Szarzyńską. Lamparcica się może schować :-). A jak jeszcze sobie Józsefa Szájera doprosisz,to będziesz mieć kosmos :-D.
Dnia 2021-01-21 o godz. 07:24 ~VADERA napisał(a): > Dnia 2021-01-20 o godz. 21:25 ~świstak napisał(a): > > widzę że cemuś pilnuje wszystkich wątków > > Kto źle pisze to wróg > > WC to najbardziej żarliwy nagan tutaj. 24 / 7 cokolwiek nieoptymistycznego napiszesz to ten waruje. > > > > Nie jest może specjalnie bystry, ale zawsze na posterunku.
Słoneczko,idź zmienić podpaskę,bo zaśmierdziało na forum :-).
Dnia 2021-01-21 o godz. 07:35 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-01-21 o godz. 07:24 ~VADERA napisał(a): > > Dnia 2021-01-20 o godz. 21:25 ~świstak napisał(a): > > > widzę że cemuś pilnuje wszystkich wątków > > > Kto źle pisze to wróg > > > > WC to najbardziej żarliwy nagan tutaj. 24 / 7 cokolwiek nieoptymistycznego napiszesz to ten waruje. > > > > > > Nie jest może specjalnie bystry, ale zawsze na posterunku. > > Słoneczko,idź zmienić podpaskę,bo zaśmierdziało na forum :-).
Dnia 2021-01-21 o godz. 07:56 ~świstak napisał(a): > ja cemusia porównuję do Rocha Kowalskiego
ja go (wcmpunk) roboczo nazwałem pudłem rezonansowym , a za jego szczególne zainteresowania tematyką 'toaletową' zmieniłem nieco pierwsze literki nicku . wg mnie nie ma (już) akcji tylko nagania na kupno po "okazyjnej" cenie .
Tak jak juz pisałem dawno temu bez wdawania się w skomplikowane wyliczenia typu wolny+/-, kurs powróci do stanów z przed COVIDu z lekkimi przerwami (podbitkami) na ubranie amatorów MEGA zysków .
A na 'perełce' pożegnaliśmy 3 z przodu i ciekawe czy zjadą z kursem na nowy dołek tj. poniżej 2,52
Dnia 2021-01-21 o godz. 10:04 cmpunk napisał(a): > Scett,jak już wypałujesz psy,to następny w kolejce jest twój wyczekiwany od 13 lat buchaj :-).
Bardzo, b. śmieszne , że aż nie zgłoszę do modera ,.... HAHHAhhhahaaaa Widać , że nerwy puszczają i nie ma co sie dziwić miało być wybicie do co najmniej 3,50 ,.. a w marcu nawet 9,50 zł , 'tradycyjne' już "wyliczenia" wolnego-/+, jakieś formacje 'flagi' , no i j.w. "widły na północ" a tu KICHA i powrót do dołków lub jeszcze niżej
Możesz sobie pisać te bzdety i brednie mało śmieszne j.w. no i oczywiście wytrwale czekać na 9,50 , a nawet 50 zł
ja dziś już nie mam czasu na ekscytowanie się kursem 'perełki' ,.... Od 5,80 idzie tu zgodnie z tym co wtedy pisałem : ZJAZD do BAZY i drobne podbitki kursu po drodze ,.....
Dnia 2021-01-21 o godz. 10:47 ~scettino napisał(a): > Dnia 2021-01-21 o godz. 10:04 cmpunk napisał(a): > > Scett,jak już wypałujesz psy,to następny w kolejce jest twój wyczekiwany od 13 lat buchaj :-). > > Bardzo, b. śmieszne , że aż nie zgłoszę do modera ,.... > HAHHAhhhahaaaa > Widać , że nerwy puszczają i nie ma co sie dziwić miało być wybicie do co najmniej 3,50 ,.. a w marcu nawet 9,50 zł , 'tradycyjne' już "wyliczenia" wolnego-/+, jakieś formacje 'flagi' , no i j.w. "widły na północ" a tu KICHA i powrót do dołków lub jeszcze niżej > > Możesz sobie pisać te bzdety i brednie mało śmieszne j.w. no i oczywiście wytrwale czekać na 9,50 , a nawet 50 zł > > ja dziś już nie mam czasu na ekscytowanie się kursem 'perełki' ,.... > Od 5,80 idzie tu zgodnie z tym co wtedy pisałem : ZJAZD do BAZY i drobne podbitki kursu po drodze ,.....
Vadera, pytasz, j-23, scetino, co się stało że nagle wróciliście ( a może wróciłEŚ) do naganiania? cmpunk rozumiem że tu siedzi, bo trzyma papier, ale wy? Codziennie ta sama gadka w każdym nowym temacie
Dnia 2021-01-21 o godz. 10:11 ~111 napisał(a): > Vadera, pytasz, j-23, scetino, co się stało że nagle wróciliście ( a może wróciłEŚ) do naganiania? cmpunk rozumiem że tu siedzi, bo trzyma papier, ale wy? Codziennie ta sama gadka w każdym nowym temacie
Dokładnie :-). Jakoś VADERY nie widzę na Mercatorze,a tam leci,że szok,a wczoraj się pałował :-). A Scettino i klony to przecież kółkowicz,czeka na odkupienie swoich 300-400 akcji i sprzedaży ich 20 groszy drożej.