• ACS Prolog Autor: ~poks [217.153.107.*]
    11.02.2021 Prolog ACS

https://store.steampowered.com/app/1493800/Aircraft_Carrier_Survival_Prologue/

Prawdopodobnie tydzień wcześniej demo HFC na Steam Game Festival
  • Re: ACS Prolog Autor: ~deka [83.12.181.*]
    No i gdzie to demo :)
  • Re: ACS Prolog Autor: ~poks [217.153.107.*]
    Kolego, demo to było w październiku ogrywane. Jak pytasz o prolog to za tydzień będziesz mógł zagrać
  • Re: ACS Prolog Autor: ~Janek [5.173.10.*]
    na stronie steam jest 18 lutego, czekamy :)
  • Re: ACS Prolog Autor: ~tt [193.52.216.*]
    Podoba mi sie brak reakcji rynku na ostatni raport. Widze ze ekipa tutaj jest chyba mocno zorientowana na dlugoterminowa inwestycje a srednie raporty kwartalne nie maja wiekszego znaczenia.

wycinek z ostatniego raportu:

"Najbliższe miesiące są bardzo ważne dla grupy. Już niedługo zaprezentujemy Prolog gry Aircraft Carrier Survival, a po nim w krótkim odstępie czasu pełną premierę gry. W ostatnich tygodniach gra przyciąga wielu nowych zainteresowanych kupnem, co widzimy po liczbie dodających osób do statystyki Wishlist. Następnie oczekujemy premiery gry House Flipper City oraz przedstawienie naszych największych obecnie projektów “Projekt X” oraz “Projekt Y”. Wciąż pracujemy nad tytułami takimi jak “Builders of Greece” czy “Gladiators Manager”. Mamy nadzieję, że 2021 rok przyniesie już wyraźny wzrost wyników finansowych grupy kapitałowej co będzie zwieńczeniem wytężonej pracy w ostatnich kwartałach"

Osobiscie jestem bardzo ciekaw prezentacji projektow X i Y. Ten rok zapowiada sie dosc ciekawie.
  • Re: ACS Prolog Autor: ~Minifund [37.47.89.*]
    Ja nie wiem czy wyście ten raport dobrze czytali...polecam akapit wpływy ze sprzedaży akcji spółek zależnych oraz wzrost wydatków pokazujących że mocno pracują. Więc mnie osobiście smuci brak adekwatnej reakcji.
    Środki pieniężne na koniec 2020 - 2 841 939,28 zł
    Środki pieniężne na koniec 2019 - 3 436 877,21 zł

i to pomimo tego, że spłacili w I kw. 2020 3 mln zł pożyczki.
    Na koniec 2019 roku CFG miało jedną spółkę zależną Ancient Games. Na koniec 2020 w grupie kapitałowej CFG mamy 7 podmiotów.
    Oby tak dalej

Myślę, że po informacji o projektach X i Y (Slitherine) oraz Z (projekt na zewnętrznym IP) poziom 40 zł przejdzie do historii
    Ja pisałem w pozytywach...
    Wiem i potwierdzam twoje spostrzeżenia. Raport na + ale musimy jeszcze trochę poczekać na pozytywną reakcję rynku.
  • Re: ACS Prolog Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Ja czekam na prolog który miał być dziś a z tego co widzę będzie 18.02. Następnie mamy premierę ACS na którą liczę i przy dobrych wiatrach jedziemy na zupełnie inne poziomy :)
    @minifund Trzymasz jeszcze gopa ? Ja osobiście wywaliłem średnio po 32 z czymś i teraz odkupuje ale to już mniejszy pakiet.
    Jakieś groszki zostawiłem. Po 31 większość poszło. Też coś odkupie. A szydzili z nas niedowiarki :)
    Dlatego lubia zę jak szydzą z CFG bo satysfakcje wzrostu kursu potem cieszy podwójnie :)
[x]
CFG -0,43% 2,33 2025-09-19 13:45:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.