• Jutro zieleń? Autor: ~Dario [88.156.132.*]
    Po ostatnich informacjach płynących ze spółki i sytuacji jaka jest na świecie (ogromny popyt na testy) jeśli jutro będą kolejne spadki to chyba skończę z tą szulerską zabawą
  • Re: Jutro zieleń? Autor: ~artirek1 [89.67.143.*]
    Poczekaj bo za niedługo nadejdzie kilka mocno wzrostowych sesji i będziesz pluł sobie w brodę, żeś sprzedał. To towar dla bardzo cierpliwych.
  • Re: Jutro zieleń? Autor: ~Dario [88.156.132.*]
    Skoro nadal tu jestem to znaczy że jestem bardzo bardzo cierpliwy
  • Re: Jutro zieleń? Autor: ~Leon [31.0.180.*]
    Cierpliwość to troszkę więcej niż tydzień na akcjach. Ach ta dzisiejsza młodzież, bardzo niecierpliwa.
  • Re: Jutro zieleń? Autor: ~Kowet [37.47.163.*]
    Niestety ale jestem tego samego zdania co Dario. Wszedłem tu w maju, nie ukrywam, że jestem młodzikiem na GPW i uważam, że dość cierpliwym człowiekiem, na dziś wszelkie analizy są dla mnie obce i chyba trochę oderwane od normalnej rzeczywistości opartej na wiedzy książkowej. Sądzę, że spółka ma bardzo dobre warunki do wzrostów tylko przy tak małych obrotach to tu dość łatwo jest manipulować kursem i go powoli uwalać aby potem zarobić przy powrocie do kursu mniej więcej na poziomie 33-35 zł.
  • Re: Jutro zieleń? Autor: ~Cina [83.30.30.*]
    Kolejne spadki są w zasadzie pewne. Jak byście nie zauważyli to spółka już urosła , już dawno tutaj po wzrostach. Teraz tylko powolne osuwanie się. Może będą lokalne podbitki, ale co miało być rozegrane to już zostało tutaj rozegrane. Nie dajcie się omamić naganiaczą którzy twierdzą że to będzie rosło w nieskończoność.
  • Re: Jutro zieleń? Autor: ~Lekarz [5.173.192.*]
    Będzie rosło bo są producentami testów, jak również bo cała biotechnologia będzie rosła
  • Re: Jutro zieleń? Autor: ~Hary [37.248.165.*]
    Będzie napewno rosło, może nie w nieskończoność ale gdzieś w okolice 100-120 zł a kto wie może i wyżej. Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Jutro zieleń? Autor: ~Cina [83.30.30.*]
    Przecież ty sam w to nie wierzysz. Dajcie już spokój z tymi waszymi prognozami. Już tu kilku takich było co wieszczyli 100 PLN w listopadzie. Co z tego zostało sami widzicie.
  • Re: a cina tak Autor: ~xxx [77.114.184.*]
    sobie ślęczy na spółce co nie ma perspektyw
    nie ma lepszych twoim zdaniem
    czas to pieniądz a ty go chyba lekceważysz
  • Re: Jutro zieleń? Autor: leechu84 [89.70.243.*]
    cierpliwy będziesz jak zostaniesz tutaj 3-5 lat. Na razie nie minął Ci nawet rok ;-)
  • Do poczytania i przemyslenia Autor: ~Miki [5.173.64.*]
    Słowacja: rozpoczęły się powszechne testy na koronawirusa dla wszystkich obywateli https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-01-18/slowacja-rozpoczely-sie-powszechne-testy-na-koronawirusa-dla-wszystkich-obywateli/
[x]
BIOMAXIMA -2,18% 10,76 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.