• Statystka steam vs Xbox M. Store Autor: ~He [85.190.236.*]
    Poniżej statystki osiągnięć CP2077 na steam Microsoft sotore, z ps nie posiadam. Jeżeli ktoś ma wgląd niech je poda dla lepszego zobrazowania sytuacji odnośnie,, nie działającej gry,,.
    1. Osiągnięcie Głupiec(Prolog ok 1-2 h)
    Xbox 100 % graczy
    Steam 90%
    2. Kochankowie (Koniec I aktu, połowa głównej fabuły)
    Xbox 79.44%
    Steam 70.8%
    3 Kapłanka (jeden z questów kończących akt II czytaj prawie koniec fabuły)
    Xbox 34.3%
    Steam 38.2
    4. Świat zakończenie głównego wątku
    Xbox 22.38
    Steam 27.2%
    Na obu platformach oko 2 do 3 procent graczy wyczyściło mapę z każdej aktywności pobocznej. Dla jasności super hit Wiedźmin 3 ukończyło 26.3% graczy (dane steam).
    Patrząc na te dane mam pytania do wszystkich zwolenników kar od UOKiK i pozwów
    1 jak można ukończyć grę która nie działa?
    2. Jak można zrobić 100 procent mapy w takiej grze?
    3. Czy gra nie działa zaskakująco dobrze bo można ją bez problemu ukończyć? Jej statystyki ukoncznenia nie odbiegają od innych gier AAA, a pozytywne recenzje na steam stanowią większość?
    Jeszcze słowo o samych pozwach, pomijając bardzo wątpliwą Jurysdykcje sądów w USA, odpowiedzcie mi proszę jak to widzicie, sąd w californi wysyła wezwanie do Warszawy bo chce kogoś z cdpr przesłuchać? Może ekstradycja jak Polańskiego tyle że sądy w Europie nic sobie z tego nie zrobiły i ktoś kto w USA zgnił by w więzieniu w Unii Europejskiej siedzi w willi i nawet filmy kręci, Oskary dostaje.
    Usunięcie CP2077 z ps store.. Po łatce 1.04 która poprawiła jakość gry do tego stopnia, że zniknęła zdecydowana większość dużych problemów. Działanie ps było czysto biznesowe usunęli grę z uwagi na to że ludzie ja pobierali grali i oddawali a to dla nich koszt. Sami są w potrzasku bo gracze dziwą się że inne gry są dalej dostępne a są lub były w gorszym stanie. Pomimo tego powrót będzie dopiero w lutym, oni też muszą wyjść z twarzą dla tego grają zatroskanych o graczy.
  • Re: Statystka steam vs Xbox M. Store Autor: ~piotr [31.60.53.*]
    tutaj kanał użytkownika który na ps4 slim przeszedł cała grę. Ja przeszedłem na ps4 pro. Więc nie wiem o co chodzi UOKiK

https://www.youtube.com/channel/UChGOvEA50uSypLgZoypjOaA
[x]
CDPROJEKT -0,64% 247,40 2026-03-11 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.