Technika , techniką ale skoro mieliśmy sprzedaż przez fundusz , sporo indywidualnych inwestorów sprzedaje nadal . Jeżeli nie wybronimy poziomów 18 zł i wykres nie wymłotkuje na dobrym wolumenie to lecimy w okolice 16 zł - Niestety . Może tam walor się w końcu obudzi . Warto poczekać na rozwój sytuacji .
Tutaj nie ma pod co rosnąć. Opór na 17,50 padł tak jak by to nie byl opór. Nie ma kto bronic kursu, do tego fund wywala. Wszyscy wiedza, że wyniki beda dobre wiec myślę, że wszystko juz jest w cenie.
Większe obroty przy choć niewielkich wzrostach, małe na spadkach, wskaźnik akumulacji/dystrybucji na najwyższym poziomie, są szanse, zobaczymy co będzie.
Wg. mnie tecznicznie jest szansa na 38 zł minimum; wybicie z wielkiej konsolidacji, które miało miejsce ok 13 pln skutkuje dwoma scenariuszami pierwszy zasięg wybicia to wysokość konspolidacji, drugi szerokość. Wysokość konsolidacji mam nadzieje pokonamy w okolicy 21 zł, jak pójdzie sprawnie wyzwaniem będzie szerokość konspolidacji 38 zł minimum ;) Piękna prognoza,trochę, szalona jak czas w którym inwestujemy
Wg mnie nie mozna jedynie technicznie patrzec na mozliwa techniczna wartosc akcji. Gdyby tak bylo, to mozesz wyobrazic sobie ilu milionerow byloby wsrod graczy gieldowych. Przede wszystkim nie zapominaj o tym, ze to Tim SA oraz rynek kreuja wartosc akcji tej Spolki.