• Ależ to przeciągi! Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.0.*]
    Oby kominowe przynajmniej!
  • Re: Ależ to przeciągi! Autor: ~Wiśniak [94.78.182.*]
    Analiza techniczna wskazuje że będzie bardzo dobrze. Obroniony poziom 6,20-6,50. Wystarczy przetrzymać papier do końca 2021, a będziecie grubo zarobieni. Wyłamany 12-letni opór na 7,00-7,50. Kapitalizacja 45 mln, czyli malutko.
    W 2006 podnieśli kurs 8-krotnie, a w 2009 4-krotnie. Prywatne usługi medyczne mają wreszcie swój czas. Do tego można dodać mocną ekspozycję Swissmedu na super dochodową kosmetykę medyczną.
    Jeżeli za 4q ( w Swissmedd 3q) wykażą wreszcie zysk netto to będzie rakieta. Grubi tego nie odpuszczą, to samo pisałem na 4massie w maju ( możecie sprawdzić IP :) ). Trzeba być cierpliwym i nie puszczać za friko papierów.

link

• Re: Ależ to przeciągi! Autor: ~mroczneśredniowiecz [5.173.0.*]
    Dnia 2021-01-17 o godz. 11:18 ~Wiśniak napisał(a):
    > Analiza techniczna wskazuje że będzie bardzo dobrze. Obroniony poziom 6,20-6,50. Wystarczy przetrzymać papier do końca 2021, a będziecie grubo zarobieni. Wyłamany 12-letni opór na 7,00-7,50. Kapitalizacja 45 mln, czyli malutko.
    > W 2006 podnieśli kurs 8-krotnie, a w 2009 4-krotnie. Prywatne usługi medyczne mają wreszcie swój czas. Do tego można dodać mocną ekspozycję Swissmedu na super dochodową kosmetykę medyczną.
    > Jeżeli za 4q ( w Swissmedd 3q) wykażą wreszcie zysk netto to będzie rakieta. Grubi tego nie odpuszczą, to samo pisałem na 4massie w maju ( możecie sprawdzić IP :) ). Trzeba być cierpliwym i nie puszczać za friko papierów.
    >
    >link
    >

Mnie przywiało czysto technicznym halsem, ale miło jest wtedy posłuchać fundamentalnych opowieści.
    Powodzenia wszystkim nielicznym! :)

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.0.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SWISSMED 0,00% 10,90 2022-06-13 15:20:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.