będzie i to jeszcze w lutym jak posypią się espi...popatrz na 4Mass tutaj jest mniej akcji a już na tym poziomie ludzi wytrzepali do 1 zł nikt nie będzie miał akcji
Duzi gracze zbieraja powoli.... jak juz zbiora to ..... nie bedzie czego zbierac :) spolka w przeddzien zmian, oze na topie, ff coraz mniejszy... w kazdej chwili moze wybic... glupio teraz stac z boku bo bokiem moze przejsc nam cos naprawde grubego... pozdrawiam cierpliwych...
oj chłopaki ,widzę że rozmarzyliście się. Ciekawy jestem tylko jednego , zakładając ,( oczywiście hipotetycznie) że spółka dobija, no załóżmy do 2zł , to kto z Was by dotrwał do takiego pułapu. Ja choć uważam się za twardziela , i już różne jazdy na gpw przeszedłem wątpię, żebym nie wymiękł. ps. a propos elektrimu, to był mój pierwszy papier który kupiłem, dawno temu , to były czasy.
pamiętam te kolejki za śląskim(sam w nich stałem)ale warto było chodził po 600zł, i niezapomniany universal (cesarz giełdy) tam była kasa. No cóż, może tu też się coś wydarzy, pozdrawiam weterana grey. ps. k...a ta nostalgia...
Ja zaczynalem od .... tpsa :) po 20 zl.... a potem hossa internetowa i ostra jazda ... ale milo wspominam czasy alchemii i skotana... to sie wtedy wyprawialo... :) to byly czasy.... pozdrawiam wiarusow :)
No i jeszcze Kghm kupowany po 29 zł a ile dywidendy wypłacone.Pisali artykuły miedź jak był po 20 lepiej nie mieć to jedyna spółka państwowa jaka kupiłem i na jakiej gram to tej pory z dobrym skutkiem uczy wytrwałość i dyscypliny no i ryzyko upadłości jest znikome.
Wlasnie dlatego tu żadnego odpału nie będzie. Przeczą sami sobie. Spółdzielnia nie jedize z ulicą, spółdzielnia daruje ulicy akcje na górce, a skoro tutaj ulica się tak chwali ile to oni nie nazbierali już....to szanowni Państwo...jaka spółdzielnia? jaka spekuła? Rozdysponowany papier w ulicę jest i tyle. Sobie możecie marzyć... Jedensię chwali, że mu brakuje do 5% trochę... drugi "juz troche tego mam"... nie widzicie tego? :D WY macie.. to sami macie sobie rajd zrobić? Ja popatrzę z boku...zataczam się ze śmiechu ;)
i bardzo dobrze im więcej papieru jest w rękach tym lepiej byle nie sprzedawać za szybko a jak przyjdą nowi chętni to sami podniosą kurs na stale a nie jak spekula na dwa dni i powrót do bazy ff jest coraz mniejsze wiedz powinno być łatwiej zobaczymy.