Nic tak nie cieszy jak zamknięta pozycja :) Nic tak nie smieszy jak "analizy" oparte o prasówkę pewnego "dr_" Najlepszym czasem do zakupu jest martwe forum. (RYNEK WYPRZEDANY) Najlepszym czasem do sprzedaży jest forum pełne głupawych tekstów "teraz już tylko do góry" albo "tylko do dołu" oraz równie cennych "mądrości bez treści" (Uciekać lepiej).
Byłem tu na tym forum od wiosny 2019 r. sprzedałem i zostawiam Was z mądrościami dr_Wazela
Wiemy kiedy sie pojawiles, bo monitorowalismy Twoje wyglupy typu ile bedzie jutro albo ile pojutrze, czy tez darcie mordy SIEWIER!!! Skad tys chlopie wyskoczyl? Przeznacz zarobiona kase na psychiatre to Ci dobrze zrobi.
Pa HommoH miło było cię czytać, złośliwe i bez treści ale dowcipne.
Czego więcej oczekiwać od forum frustratów i naganiaczy? Przynajmniej przez dwa lata można było liczyć na odpowiedz ws terminu raportu i twoje zdanie na temat wyniku.
Sądzę, że zanim ubijemy dno na poziomie ponad 5pln trochę sie pobujamy. Zakres tego bujania może dotknąć ceny przy której napisałeś "Pa" :) Następnej szansy nie będzie :)
Moim zdaniem nie będzie żadnego bujania na 5 walor pozostał praktycznie bez większych oporów teraz tylko od sternika zależy gdzie to dojdzie i jak szybko
Dnia 2021-01-16 o godz. 00:30 ~HommoH napisał(a): > Nic tak nie cieszy jak zamknięta pozycja :) > Nic tak nie smieszy jak "analizy" oparte o prasówkę pewnego "dr_" > Najlepszym czasem do zakupu jest martwe forum. (RYNEK WYPRZEDANY) > Najlepszym czasem do sprzedaży jest forum pełne głupawych tekstów "teraz już tylko do góry" albo "tylko do dołu" oraz równie cennych "mądrości bez treści" (Uciekać lepiej). > > Byłem tu na tym forum od wiosny 2019 r. sprzedałem i zostawiam Was z mądrościami dr_Wazela
Zamieszczam ten wpis sprzed prawie pięciu lat, po to by osobom które przeszkadzają w wymianie opinii, powiedzieć że wasz trud jest daremny. Nie wy pierwsi i nie wy ostatni przeszkadzacie.