• ze strony emitent Autor: ~zmt [5.173.48.*]
    Jesteśmy znanym i cenionym wykonawcą konstrukcji stalowych dla przemysłu wydobycia ropy i gazu ziemnego, a w szczególności trafostacji, platform wiertniczych, derricków oraz elementów morskich farm wiatrowych.
    Konstrukcje tego typu przeznaczone są dla naftowo- gazowych instalacji na lądzie i morzu, rafinerii, morskiej energetyki wiatrowej, turbin wiatrowych i towarzyszących im urządzeń energetycznych.

Dowiedz się więcej: WIĘCEJ
    W swoim portfolio posiadamy również urządzenia stanowiące wyposażenie platform wiertniczych oraz FPSO (Tubular/Rising Feeding Machines, urządzenia dźwigowe i kotwiące
  • Re: ze strony emitent Autor: ~wqrw [31.42.25.*]
    To jest trup.
  • Re: ze strony emitent Autor: ~zmt [5.173.48.*]
    takie perpsktywy rynku przed nimi a Tybpiszesz o pogrzebie..kiedy go przewidujesz.? jeszcze maja ze 40 gr na akcje do wyplacenia
  • Re: ze strony emitent Autor: ~comann [46.76.33.*]
    Trup leży w szafie, nie tutaj...
  • Re: ze strony emitent Autor: ~margot [89.64.75.*]
    dzwonie na policje
  • Re: ze strony emitent Autor: ~zamet [185.201.68.*]
    nie ursolos, to i nie bedzie spadac
    mysle ze sie juz sporo przetstowalo, pytanie czy aegon nadal ma chrapke sypac czy czeka na lepsze ceny
  • Re: ze strony emitent Autor: ~comann [46.76.107.*]
    Sypie...
  • Re: ze strony emitent Autor: ~Car [31.0.55.*]
    Żeby nie było jak na pgo gdzie mam akcję na szczęście kupione po 1,25 zł że was wydymaja i zaraz wezwanie ogłoszą. Dlatego tak dusza kurs. Wiem że pisali że nie zamierzają ściągać ale po przekrecie na Pgo już w nic nie wierzę co mowia
    no nic na to nie poradzimy CAR
    ale tu jeszcze jest quercus, on juz taki bezmysly nie jest jak pozostali i pewnie bedzie bil sie o premie
    niech dadza tez tu 1,3-1,4 i na dzis dzien wychodze, bo jak wyniki beda sie poprawiac to niech zapomna , niech mnie wyciskaja
  • Re: ze strony emitent Autor: ~zmt [185.201.68.*]
    a ropa wybije co najmniej 60
    boom idzie boom na kontrakty dla zametu
    szkoda ze oni niczym sie nie dziela zadnym info
    musza byc rozstrzygniecia do jutra, wykres dotarl do sciany...kuts wyglada jak EKG nieboszczyka
    ciekawe czy bedzie reanimacja
    patrzac po rozkladzie vol huknie w gore
  • Re: ze strony emitent Autor: ~Kazimierz [91.217.1.*]
    Spółka niedowartościowana i wybicie pewnie niedługo, ale w tym momencie MACD główny wskaźnik analizy technicznej mówi - sprzedaj, cała giełda teź co najmniej średnio wygląda, ale powtarzam spółka wg mnie niedowartościowana.
  • Re: ze strony emitent Autor: ~zmt [5.173.80.*]
    tylko dlaczego ma spadac jak siedzi w mule od miesiech
    spolka ma na koncie 35-40 gr na akcje
    moga zaorac biznes albo sprzedac ale za min kilka zl przy tych perspektywach
  • Re: ze strony emitent Autor: ~wqrw [31.42.25.*]
    Umarł Zamet, umarł
    Już leży na desce
    Gdyby mu zagrali
    Podskoczyłby jeszcze...
    Bo w Zamecie taka dusza
    Jak już umrze to się rusza...
    to niech zaorza to cos i wyplaca po 50 gr na akcje z kasy
    trudno
    tak sie ladnie rozwiljali
  • Re: ze strony emitent Autor: ~longterm [89.64.75.*]
    Ja czekam na niższwe poziomy i kupuje duży pakiet, dlaczego? Bo ropa rosnie, bo wiatraki, bo famur wchodzi w OZE, przed zametem złote czasy, za rok tutaj będzie 3 zł a za 5 lat 28 zł
  • Re: ze strony emitent Autor: ~zamet [5.173.80.*]
    ja mam juz 500 k, pow 1 zl...i docelowo chce miec blisko 1 M..niestety aeogona nie rozbiore sam..quercus lub ing moglby mi pomoc
[x]
ZAMET -0,50% 0,80 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.